Blog o šití a módě

Vintage móda u mě doma

Vintage móda u mě doma - uvod17
Března

Když už jsem tu naposledy psala o vintage marketu, rozhodla jsem se svým dílem přispět k tématu recyklované módy. Doma mám pár povedených kousků, které jsem objevila v mamčiných odložených věcech. Vedle ještě skoro čerstvého devadesátkového overalu s ramenními vycpávkami a obřím svetrem pošitým perlami, jsme společně v kufrech na půdě našly i pár svršků, které nosila ve dvaceti.

Vintage móda

Protože trika stále držela pohromadě a oproti oblečení z obchodů vypadala úplně jinak, vytáhla jsem je hned ven. Shodou okolností jsou všechna modrá, což je jen vzláštní náhoda. Letní oblečky jsem brzy začala doplňovat mamčinou bižuterií, které doma nemáme málo. A tak pravidelně nosím deset párů jejích náušnic, několik broží a spostu náramků a korálí. Jde o dobře zpracované materiály s takovým tím letitým puncem.

Vintage šperky

Letní trička jsou z běžně dostupných obyčejných úpletů. Topy jsou staré více jak dvacet let a přitom byste nenašli téměř žádnou stopu po žmolcích, utrhaných nitích nebo řídnutí materiálu. Něco do sebe to zkrátka má. A když k tomu navíc přidáte ty pěkné módní cedulky (Fashion club nebo Luxus) a pak je to teprve ten pořádný vintage :-)

Vintage móda

Vintage móda

Vintage móda

Vintage móda

Vintage móda


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětnášivkaKattuš25. Března 2014

    Ta nášivka Fashion club je mazec!!!

  • Odpověděttriko na ramenayuppy21. Března 2014

    to triko s tema průstřihama na ramenou jsme podobný taky měly doma...když jsem byla na střední, přišlo mi otřesný...teď bych ho brala

  • Odpovědětvintydž cetkyPauli20. Března 2014

    Ty jo dobrý, já jsem teda po mámě nic nenašla. všechno má nový a to je teda velká škoda. Líbí se mi hlavně ty klipsy:-) budu muset víc obcházet ty blešáky a další hrabáky, kde to lidi prodávaj za pár korun, abych něco nasbírala, když se to doma všechno vyhodilo

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru