Blog o šití a módě

Spuštěna první jarní soutěž o módní knihu ...ismy: Jak chápat módu

Spuštěna první jarní soutěž o módní knihu ...ismy: Jak chápat módu  - uvod25
Března

Tak jsem se dočkala já i vy. Pro pobavení a inspiraci máte poprvé možnost na webu Módedáma.cz soutěžit o knihu z nakladatelství Slovart. Vítěz první jarní soutěže získá knihu...ismy: Jak chápat módu od britské autorky a módní obornice Mairi Mackenzie.

Úkol je snadný. Vytáhněte ze šatníku jarní novinku, kterou jste si na letošní sezónu koupili nebo ušili. Fotku sebe a svého soutěžního modelu nahrajte na web a čekejte na hlasy ostatních čtenářů a návštěvníků webu Módedáma.cz. Úspěch fotky můžete ještě více podpořit zajímavým komentářem dole pod obrázkem.

Od této chvíle najdete v záložkách na webu novou kategorii Soutěže, kde si budete moci prohlédnout soutěžící, hlasování i soutěže, které budou zrovna v běhu.


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětNávrh versus fotoVěra02. Dubna 2014

    Tak posílám aspoň jarní obrázek. Dlouho jsem si nekreslila, tak ta anatomie podle toho vypadá :-D
    Co se týká outfitu, je to sice divočina spíš pro mladší nebo hodně odvážné, ale umím si to představit "rozhozené" (například jako spodní minišaty a zvlášť jako tunika, pod tím tričko a k tomu legíny), jsou to vlastně dvoje šaty či spodní šaty a svrchní by se mohla brát spíš jako tunika. Mohlo by to být z různě silného materiálu (teplejšího i chladnějšího) a v různých barvách (tlemenějších, pastelových,..). Co se týká obuvi, šly by k tomu jak baleríny, tak kecky, tak i lodičky.

     - 61 - 62
    • OdpovědětRE: Návrh versus fotoMódedáma03. Dubna 2014

      Skvělé. Děkuji za Vaši odvahu a odhodlání módní návrh nakreslit. Pokud se chcete zúčastnit soutěže, je potřeba se ještě zaregistrovat a vložit obrázek přímo na stránku zde: http://www.modedama.cz/souteze/prvni-jarni-soutez-o-modni-knihu-ismy-jak-chapat-modu/
      Soutěž trvá až do 30. dubna. Přeji hodně štěstí.

  • OdpovědětTrochu škodaLucie31. Března 2014

    Já bych do toho moc ráda šla a dokonce bych hned věděla, ale tuhle knížku už doma mám :D a je skvělé, takže všichni do toho a bez rozmýšlení! :)

    • OdpovědětRE: Trochu škodaMódedáma31. Března 2014

      Nezoufejte, toto je sice první soutěž, ale rozhodně ne poslední. Příště budeme soutěžit o jinou módní knihu a možná i o něco víc. Těště se.

  • OdpovědětNávrh versus fotoVěra26. Března 2014

    Takovou odvahu v sobě nenajdu, abych vystavila své momentálně těžce zanedbané tělo virtuální veřejnosti. Ale mohla bych zkusit něco nakreslit, třeba se nějaký ten jarní outfit nachází alespoň v mé hlavě..mohlo by být? :-)

    • OdpovědětRE: Návrh versus fotoMódedáma27. Března 2014

      No pokud se vám v hlavě rýsuje nějaký pěkný jarní návrh nebo máte dokonce jasnou představu o tom, co nového byste si na jaro chtěla pořídit, tak to nakreslete, vyfoťte a vložte. Budu se těšit.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru