Blog o šití a módě

Když overlock řádí, lítají z něj trika

Když overlock řádí, lítají z něj trika - obliceje29
Května

Jak to vypadá, když máte doma našito několik topů podle jednoho střihu jsem vám už ukazovala. Nyní vám představím druhou trojici triček, které jsou jedno jako druhé, jenom s různými vzory. Buďto dominuje vzor nebo střih. V tomto případě zvítězily barevné úplety na plné čáře.

Tři trika v jednom

Pokud si dobře pamatuju, střih mamka poprvé obkreslila z jiného trika a jen mi tam přidala mini rukáv, o kterém jsem psala už u symetrických šatů. Terminus technicus je asi rukáv čepičkový (kdybyste někdo věděl lépe, určitě mi to napište). Je fajn, protože od pohledu kryje rameno, ale přitom vůbec nesahá do spodní části průramku. Z úpletu se dá velice snadno vystříhnout vcelku.

Tři trika v jednom

Tři trika v jednom

Tři trika v jednom

Ve chvíli, kdy chytnete ten správný grif, si můžete našít na každou sezónu hned několik takových triček. Nosit je můžete do omrzení a do rozpadu materiálu, které časem také hrozí. Náklady na pořízení těchto topů jsou minimální. Vzhledem k tomu, že potřebujete vzít jenom délku trika (60-70 cm), vyjde vás běžný úplet mezi 100-150 Kč.

Tři trika v jednom


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • Odpovědětpěkné úpletymanik03. Června 2014

    mě zaujaly všechny úplety..nikde jsem takové neviděla. hlavně ten úvodní s těmi dívčími obličeji..to prostě v obchodě nepotkáte

  • Odpovědětnáhoda?Radul02. Června 2014

    Látku z barevného topu s bílým podkladem jsem viděla ve výloze nějakého butiku. Byly z ní šaty za nehorázné peníze a ona to je běžně dostupná metráž. To mě podržte:-) Látka se mi jinak moc líbí.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru