Blog o šití a módě

Kde sehnat dobrou švadlenu?

  • OdpovědětHledame svadlenuSarka Maierova30. Dubna 2021

    Dobrý den, pro nově vznikající českou módní značku, která bude mít v portfoliu především braletky, kalhotky a dále dámské body různých střihů, hledáme krejčovskou dílnu/švadlenu, která by pomohla s návrhy modelů a jejím následným šití.
    Chtěli bychom tvořit módu z kvalitních a ekologických látek a pracovat systémem made-to order, tedy šít na míru až po vytvoření objednávky.
    Preferujeme dlouhodobou spolupráci. Časem bychom rádi rozšířili kolekci o další modely.
    V případě zájmu, kontaktujte mě prosím na emailu sarka.maierova@gmail.com.

  • OdpovědětHledáme švadlenku Praha a okolíBarbora Stará11. Března 2021

    Krásný den všem,

    s kamarádkou rozjíždíme vlastní značku s produkty z pravého hedvábí a hledáme k sobě šikovnou švadlenku, se kterou můžeme dlouhodobě spolupracovat :) Ideální by byl i vyšívací stroj, ale není podmínkou.

    Pokud máte zájem, budeme moc rádi pokud nás kontaktujete na telefonním čísle 737580630, nebo na naší emailové adrese info@saint-affaire.cz. Rádi poskytneme více informací.

    Mějte se krásně a těšíme se na případnou spolupráci,
    Bára&Anna

  • OdpovědětHledám spolehlivou švadlenku na dlouhodobou spolupráci Klára 07. Prosince 2020

    Dobrý den,
    jsme začínající značka na spodní prádlo (konktrétně braletky). Pokud se chcete na nás podívat, tak nás najdete na instagramu jako @cairaofficial nebo na našem webu www.caira.cz. Postupem času bychom chtěli šít pyžama, župany a také plavky.
    Některé střihy máme, ale pokud to bude možné, tak schopnost ušít a navrhnout dle návrhu. Pokud možno, tak pracovat z domova nebo ve své dílně nejlépe okolí Prahy, ale nebráníme se ani z jiných části ČR.
    Pište nebo volejte na 731771887 nebo na email info@caira.cz

    Budeme se těšit na Vaše odpovědi

  • OdpovědětNabízím své služby Aneta Kalivodová 01. Září 2020

    Jsme krejčovská dílna která touto cestou shání nové klienty i spolupráci na menší výrobu. Umíme šít dámské , pánské i dětské, neni pro nas problém ani konstrukce střihu . Pro více info e-mail : Testscore@seznam.cz
    Telefon : 736 189 063 budu se těšit na spolupráci :)

    • OdpovědětRE: Nabízím své služby Sarka09. Ledna 2021

      Dobry den,

      chtela byvh se zeptat, zda Vase nabidka stale plati a kde dilnu mate.

      Dekuji
      Sarka

  • OdpovědětHľadáme šikovnú švadlenu pre stálu spoluprácuVeronika Konrad06. Srpna 2020

    Dobrý deň,

    hľadáme šikovnú švadlenu z Prahy a okolia pre dlhodobú spoluprácu na šitie strihovo jednoduchých modelov (dámska móda).
    Ideálne schopnosť aj vytvoriť strih podľa návrhu.

    Pre viac informácii ma kontaktujte na veronika@konrad.cz

  • OdpovědětSháním zakázky - ideálně práce z domu, PrahaEliška Papcunová16. Července 2020

    Dobrý den,
    hledám zakázky na šití. Mám praxi v šití na běžném stroji a to jak doplňků do bytu, tak oblečení. Případně si můžu do dílny přikoupit i overlock.
    V případě zájmu mě prosím kontaktujte na email: xelza@seznam.cz.

  • OdpovědětHLEDÁME ŠVADLENU V PRAZE I OKOLÍVendula23. Června 2020

    Pro nově vznikající značku, hledám zodpovědnou a zkušenou švadlenu na dlouhodobou spolupráci pro šití modelů z prémiových materialů (sezónní kolekce, korzety, společenské a svatební šaty). Možnost pracovat pouze ve své dílně či doma v Praze a okolí.

    FB / Instagram: vs_vendulasulanova
    web: vendulasulanova.com

    email: vendula.sulanova@gmail.com
    Tel: 737157228


  • OdpovědětHledám švadlenu - dlouhodobá spolupráce - PRAHA a okolíLinky19. Června 2020

    Dobrý den,
    hledám pro svůj nový projekt šikovnou a zkušenou švadlenku s dámskou módou. Jedná se zejména of tvorbu dámských pyžam, župánků, šatů a topů. Poptávám spolehlivost, zodpovědnost, znalost střihů a látek. Ideálně schopnost ušít na základě návrhu. Možnost pracovat z domova nebo ve své dílně.
    V případě zájmu mě kontaktujte.
    Tel.773171201 (email: info@linkyfashion.eu)

  • OdpovědětHledáme švadlenu! :)Sandra23. Dubna 2020

    Dobrý den,

    pro náš projekt sháníme švadlenu, která bude s láskou šít jednoduché oblečení, zejména trička dámská i pánská.
    Ideálně by měla být z jihočeského kraje a s vlastním zázemím, jelikož tím zatím nedisponujeme. :)
    Pokud budete mít zájem o bližší informace, nebo znáte někoho, kdo by s nadšením tvořil novou značku, prosím, ozvěte se na e-mail hledamesvadlenu@gmail.com

    Krásný večer,
    Sandra

  • OdpovědětŠvadlena - křejčováZuzana Janečková09. Března 2020

    Dobrý večer,
    hledám šikovnou švadlenu pro dlouhodbou spolupráci. (klidně maminku na mateřské), která by ráda šila to, co já navrhnu. Jedná se o dámskou kolekci. Nejlépe okolí Milevska/Písek (Jižní Čechy) a nebo Praha - 4, 11, Vestec, Jesenice.
    Budu se těšit na Vaše odpovědi.

  • OdpovědětŠvadlena pro nadčasové sportovní oblečeníMichal Hosnedl05. Března 2020

    Dobrý den,

    hledám švadlenu z Prahy, která má zkušenosti se šitím sportovního oblečení (legíny, crop topy, tílka, trička a další), případně i tvorby střihů pro tento sortiment. K práci bude potřeba znalost práce s průmyslovými stroji, především coverlocku a flatlocku. Pro spolupráci dávám přednost živnostenskému listu (fakturace na IČ).

    Pro více informací mne kontaktujte na hosnedl.m@email.cz

  • OdpovědětStále hledáme :)Veronika Kopáčová12. Ledna 2020

    Hledám pánskou krejčovou s vlastní klientelou, nebo jinou doplňkovou službu hodící se do dámského zakázkového krejčovství "u Anděla" - Pavlína Mrkvičková, pro společné využití pěkných, světlých prostor 50m2 + vestavěné patro. Nacházíme se v ulici Vrázova, v blízkosti metra Anděl. Jedná se o rozšíření služeb zavedeného dámského krejčovství v nových prostorách. Nájem 8000,- měsíčně + energie. Je možné zaslat fotografie prostor nebo domluvit prohlídku. Tel: 734 875 439, 605 536 940

  • OdpovědětHledám švadlenku na dlouhodobou spolupráciDenisa 16. Října 2019

    Dobrý den,

    pro začínající strat-up hledám šikovnou švadlenku, která by se chtěla podílet na šití dámským pyžam z jemných materiálů, jednalo by se převážně o komlepy kalhot a halenek, braletek a kraťásků, županů.
    Nejlépe pokud možno schopnost ušít a navrhnout střih dle návrhu. Možnost pracovat doma nebo ve své dílně v Praze nebo okolí.
    Tel: 778517000

  • OdpovědětNabídka spolupráceVeronika Kopáčová18. Září 2019

    Zavedené zakázkové krejčovství "u Anděla" Pavlína Mrkvičková, nabízí k dlouhodobé spolupráci své služby dámské krejčové s 25ti letou praxí. Nabízím vedení zakázky od návrhu, střihu, poradenství s výběrem materiálu až po samotné zhotovení. Nebráním se menším kolekcím, spolupráci s návrháři, divadlem či působení v jiné kulturní sféře. Nabízím precizní zhotovení a dlouholeté zkušenosti v oboru (práce pro divadlo, kabaret, svatební šaty, klasická zakázka). V případě zájmu prosím piště, nebo volejte na 734 875 439

  • OdpovědětSpolečný pronájem prostor - hledám pánskou krejčovou - PrahaVeronika Kopáčová18. Září 2019

    Hledám pánskou krejčovou s vlastní klientelou, nebo jinou doplňkovou službu hodící se do dámského zakázkového krejčovství "u Anděla" - Pavlína Mrkvičková, pro společné využití pěkných, světlých prostor 50m2 + vestavěné patro. Nacházíme se v ulici Vrázova, v blízkosti metra Anděl. Jedná se o rozšíření služeb zavedeného dámského krejčovství v nových prostorách. Nájem 8000,- měsíčně + energie. Je možné zaslat fotografie prostor nebo domluvit prohlídku. Tel: 734 875 439, 605 536 940

  • Odpovědětvýpovědi o půjčceAgata26. Července 2019

    Ahoj všichni!
    Jsem Agáta, v současné době žiji v Opavě, Česká republika. V tuto chvíli jsem vdova se dvěma dětmi a já jsem byl v březnu ve finanční situaci a potřeboval jsem refinancovat a platit své účty. Snažil jsem se hledat půjčky od různých úvěrových firem jak soukromých a firemních, ale nikdy s úspěchem, a většina bank odmítla můj kredit. Ale jak by si to Bůh přál, byl jsem představen v družstevním běhu od Božského muže, soukromého úvěrového věřitele, který mi dal půjčku ve výši 80 000 EUR a dnes jsem vlastníkem firmy a moje děti se v tuto chvíli daří dobře, pokud musíte se obrátit na jakoukoli firmu s odkazem na zajištění úvěru bez zajištění, kontrolu bez úvěru, žádného spolupodpisovatele s úrokovou sazbou pouze 2% a lepší plány splácení a harmonogramu. Neví, že to dělám, ale teď jsem tak šťastný a rozhodl jsem se, že lidé o něm budou vědět více a také chci, aby mu Bůh žehnal více. Můžete ho kontaktovat na jeho emailu: dantecooperativehelp@hotmail.com pro rychlé chatové volání nebo whatsapp / +35677926593

    dík
    Agáta

  • OdpovědětNabízím své službyAlžběta Vlášková15. Července 2019

    Dobrý den,

    jsem oděvní návrhář a technolog. Nabízím, jak odborné konzultace, tak střihy, grafiku (corel Draw), technologii a znalost textilních materiálů. Od září 2019 jsem schopna pojmout i zakázky na šití typu konfekce (menšího množství). Znalosti se zakázkovou výrobou, tak průmyslovou. Na zakázku šiji společenské šaty či svatební + doplňky

    V případě zájmu pište na: av_albi@alzbetavlaskova.cz
    FB: @AVAlbiDesign

    Děkuji a přeji hezký den!

    • OdpovědětRE: Nabízím své službyMonika Jichova25. Srpna 2019

      Dobry den Alzbeto,

      Reaguji na vas inzerat, rada bych zacala tvorit a sit svou sportovni znacku z bio prirodnich materialu. Mela byste zajem sit kousky jako teplaky, mikiny, elestaky? Dejte vedet, dekuji!

      S pozdravem
      Monika

      • OdpovědětRE: RE: Nabízím své službyAlžběta Vlášková27. Srpna 2019

        Dobrý den, zájem o Vaší nabídku mám. Podrobnější informace mi prosím zašlete na emailovou adresu av_albi@alzbetavlaskova.cz či telefonní číslo 731 900 478. Případně mi zašlete kontakt, na kterém Vás v nejbližší možné době budu kontaktovat. Děkuji A.V.

  • Odpovědětnabízím své službyMartina Liznova21. Května 2019

    Dobrý den,nabízím své služby šití ,převážně z upletů,overlock i coverlock vlastní.Zaměřuji se spíše na jednoduché věci-tepláky,mikiny,čepice,šaty atd.Pokud máte o spolupráci zájem napište mi na email liznovam@email.cz

  • OdpovědětHledám švadlenu...Pavlína02. Května 2019

    Dobrý den, hledám švadlenu nebo paní, která je na šití šikovná. Navrhuji modely dámských šatů, Potřebovala bych spolupráci při tvorbě střihu nebo jeho samotné vypracování a ušití modelů.
    Našla bych tu paní, která by na to měla čas a šití ji baví. Aktuálně dva až tři modely. Dlouhodobější spolupráce možná.
    nejlépe Přerovsko, Olomoucko
    V případě zájmu se budu těšit na Vaše odpovědi na emailu chatteNoire@email.cz

  • OdpovědětKrejčová, švadlena - nabízím kreativní šití ve vlastní dílně Dana22. Dubna 2019

    Dobrý den,
    nabízím spolupráci - šití oděvů z úpletů a tkanin s možností modelace i originálního dekorování - malování, vyšívání, aplikace, ve své dílně: rovnosteh, overlock, coverlock v Brně, tel.: 702832580

  • OdpovědětŠvadlena - krejčováSilvie Rodová28. Března 2019

    Dobrý den milé dámy,
    začínající návrhářka hledá švadlenu k zhotovení modelů dle střihů.
    Jedná se o šití dámského konfekčního oděvu - šaty, trička, halenky, i kabáty, bundy.
    Žiji na Praze západ. Jestliže máte v Praze či v okolí Prahy svoji dílnu,
    budu se těšit na spolupráci.
    S pozdravem
    Silvie Rodová

  • OdpovědětHledám švadlenu na spolupráci Zuzana Janečková 05. Března 2019

    Hledam šikovnou švadlenu pro dlouhodbou spolupráci. (klidně maminku na mateřské), která by ráda šila to, co já navrhnu a poradí technicky. :)
    Jedná se o dámskou kolekci.
    Budu se těšit na Vaše odpovědi na zuzanapsenicna@seznam.cz

  • OdpovědětDámska krejčováAndrea Ďurkáčová Šimonová20. Února 2019

    Hledám spolupráci na šití dětského,nebo sportovního oblečení ,ŽL a vybavenou dílnu průmyslové stroje mám

  • OdpovědětHledam svadlenu na siti upletovych tricek Juliana Kučerová01. Února 2019

    Hledám švadlenu, která by mi ušila nárazově trička pro ženy z úpletu.
    Nejdříve pár kusů, pak možná více.
    V pripade záujmu mě prosím kontaktujte na mail: julianocka@gmail.com

  • OdpovědětHledám švadlenku/krejčovou, práce z domova.Tereza R.23. Ledna 2019

    Dobrý den,
    moc ráda bych spolupracovala s šikovnou švadlenkou/krejčovou, jedná se o šití dámských topů a šatů, příp. dětských věcí dle návrhu. Více informací mailem ;)

    Nejlépe ze západních Čech.

    • OdpovědětRE: Hledám švadlenku/krejčovou, práce z domova.Tereza R.23. Ledna 2019

      V případě zájmu mě kontaktujte na terezaruckova@seznam.cz

      • OdpovědětRE: RE: Hledám švadlenku/krejčovou, práce z domova.Hambálková 27. Ledna 2019

        Dobrý den,
        měla by jsem zájem o více informaci.
        O jakou se jedná lokalitu a co konkrétně by jste chtěla šít.
        Děkuji za odpověď.
        S přáním hezkého dne
        Hambálková

        • OdpovědětRE: RE: RE: Hledám švadlenku/krejčovou, práce z domova.Lenka Havlíková02. Února 2019

          Dobrý den , jedná se o Olomouc a okolí .Šití dámské, pánské a dětské konfekce. Zatím se jedná o ušití zhruba 100 kusů oblečení, posléze dle potřeby. Kdyžtak mne kontaktujte na email : havlikova.lenka88@gmail.com
          Děkuji Havlíková

  • OdpovědětHLEDÁM ŠVADLENKU/KREJČOVOU - PLZEŇVeronika Panáková25. Listopadu 2018

    Do naší firmy hledáme zkušenou švadlenku/krejčovou na dlouhodobou spolupráci na šití dámských topů a mikin z bavlny.

    Nabízíme buď práci v malé dílně, pokud máte auto, nebo z domova. Potom by bylo potřeba mít vlastní vybavení včetně overlocku.

    Práce může být i na půl úvazku, na ŽL. Důležitá je pečlivost. Nabízíme až 170Kč na hodinu. Materiál dostanete zatím nastříhaný a připravený, "jenom" ho sešít :) Důležitá je lokace v plzeňském kraji.

    V případě zájmu nás, prosím, kontaktujte na emailu vpbasics@seznam.cz

  • OdpovědětVážené ženy - švadlenySilvie Rodová06. Listopadu 2018

    Hledám paní švadlenu, krejčovou se zkušenostmi, flexibilitou a estetickým cítěním, z Prahy a okolí.
    Jsem návrhářka, která by ráda navázala spolupráci i dlouhodobbou.
    Navrhuji oděv pro ženy, ale i děti a muže.
    Potřebuji kvalitní zpracování oděvu dle střihu.
    Jestliže Vás má nabídka zaujala, budu se těšit na setkání s Vámi.
    email: sissal@centrum.cz, tel.č.776289223
    Děkuji
    zdravím
    Silvie R.

  • OdpovědětHledám švadlenu - Moravskoslezský krajNatálie Čepková02. Listopadu 2018

    Hledáme na výpomoc šikovnou švadlenu, která zvládne ušít šaty, halenky a sukně dle návrhů designéra.
    Moravskoslezský kraj. Veškeré dotazy prosím na email. Děkuji

  • OdpovědětHledam svadlenu v praze Evgenia Ovechko29. Října 2018

    Hledam svadlenu pro dlouhodbou spolupraci.Mozna prace z domu.
    Potrebuju spolupraci pres vyber materialu, az po vymysleni strihnu dle navrhu.
    Jedná se o dámskou a dětskou konfekci.
    Budu se těšit na Vaše odpovědi na evgenia.plotnikova2012@gmail.com

  • OdpovědětHLEDÁME ŠVADLENU S VLASTNÍ DÍLNOU - BRNO A OKOLÍAleš Kavlík10. Října 2018

    Dobrý den,
    pro dlouhodobou spolupráci na našem projektu hledáme švadlenu s vlastní šicí dílnou. Jedná se o střih a šití látkových přebalů na knihy a diáře, zatím menší série.

    Vaše dotazy, či nabídky na spolupráci zasílejte na email: info@in-love.cz


  • OdpovědětHLEDAM SVADLENU NA DL.SPOLUPRACILucie Mašterová 02. Října 2018

    Hledam svadlenu pro dlouhodbou spolupraci. Mozna prace z domu, nebo v dilne. Potrebuji spolupraci pres vyber materialu, az po vymysleni strihnu dle navrhu.
    Krestivni a zabavna prace, do budoucna moznost partnerstvi.

    • OdpovědětRE: HLEDAM SVADLENU NA DL.SPOLUPRACIKamila Kynychová07. Října 2018

      Dobrý večer,

      jsem vyučená damská krejčová, 8let jsem šila ve firmě na výrobu autopotahů, v r. 2015 jsem si založila ŽL na výrobu, opravy a úpravy oděvů, během uplynulých 2let jsem šila převážně dětské oděvy pro české firmy a nárazově pro jednu fi. popruhy a bederní pásy k nosítkům.

      Šicí stroje m Juki DX7, Juki TL 220 mini, overlok Janome 744D a coverlok Babylock BLCS2.

      https://m.facebook.com/antakrejcovstvi/?ref=bookmarks zde je má Facebook "stranka" s drobným presentem me práce.

      Umim šit i dle referenčního vzoru.
      Máte li jakkoliv dotazy neváhejte mě kontaktovat 774544856.

      Děkuji a s pozdravem Kamila Kynychová

      • OdpovědětRE: RE: HLEDAM SVADLENU NA DL.SPOLUPRACILenka Havlíková26. Ledna 2019

        Dobrý den, zaujal mě Váš inzerát.
        Hledám švadlenu nejlépe s menší šicí dílnou nebo po dohodě možná i práce z domova na šití dětského, dámského a pánského zboží. Začínám s vlastním projektem a sháním šikovnou a kreativní švadlenu ,která dle střihu ušije požadovaný výrobek. Jedna se teď o velkou zakázku, poté i dlouhodobá spolupráce. Místo Olomouc a okoli

        • OdpovědětHLEDÁM ŠVADLENU OLOMOUCKÝ KRAJLenka Havlíková26. Ledna 2019


          Dobrý den,
          pro dlouhodobou spolupráci na našem projektu hledáme švadlenu nejlépe s vlastní šicí dílnou. Jedná se o střih a šití dětské, dámské a pánské konfekce. Veškeré střihy a materiál dodám , jedná se mi momentálně o šití a o zhotovení perfektního výrobku dle střihu.
          Vaše dotazy pište na e-mail havlikova.lenka88@gmail.com nebo volejte na c.737624849
          Při vzájemné spokojenosti možno dlouhodobé spolupráce.

  • OdpovědětHLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKAIvana02. Září 2018

    Hledáme švadlenku a střihačku do naší dílny na Praze 12. Je možnost šít u nás na našich strojích, ale můžeme se domluvit i na práci doma. Práce by byla vždy po domluvě podle Vašich možností, ale práce máme na každý den :)
    NÁSTUPNÍ PLAT je 120,-/hod, po zapracování 150,-/hod. Jedná se o dámskou a dětskou konfekci. Práce na DPP nebo ŽL, vhodné pro maminky na mateřské i pro starší dámy. DLOUHODOBÁ SPOLUPRÁCE. Těšíme se na Vás.

    • OdpovědětRE: HLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKADaniela Foffová14. Října 2018

      Dobrý večer, mám zájem o vámi nabízenou spolupráci v šití. Jsem pánská krejčová ale šiju i dámské i detské.
      Děkuji za odpověď Daniela Foffova

      • OdpovědětRE: RE: HLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKASilvie Rodová06. Listopadu 2018

        Dobrý den paní Foffová,
        zaujal mne Váš inzerát.
        Jsem návrhářka, která potřebuje šikovnou švadlenu
        na realizaci mých návrhu. Jednalo by se převážně o dámský oděv,
        ale i dětský a pánský.
        V případě oboustranné spokojenosti budu ráda za dlouhodobbou
        spolupráci.
        Děkuji
        S pozdravem
        Silvie Rodová

      • OdpovědětRE: RE: HLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKAHana Auerová15. Října 2018

        Dobrý den pani Foffová,
        ráda bych se s Vámi domluvila na případné spolupráci, pokud budete mít zájem - jednalo by se o ušití pánského svetru.
        Materiál bych dodala, ale potřebovala bych konzultaci. Bylo by prosím možné? Jste z Prahy??
        Děkuji moc Hanka Auerová

    • OdpovědětRE: HLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKAJitka18. Září 2018

      Dobrý den.
      Mám veškeré vybavení ve své malé domácí dílně v Praze včetně overlocku.
      Vlastním Živnostenský list od roku 1992 a mám zájem o sériové šití.
      Se střihem si poradím.
      Děkuji za nabídky jich.pocahontas@seznam.cz

      • OdpovědětRE: RE: HLEDÁ SE ŠVADLENKA / STŘIHAČKASilvie Rodová06. Listopadu 2018

        Dobrý den,
        zaujal mne Váš inzerát.
        Jsem návrhářka, která potřebuje šikovnou švadlenu
        na realizaci mých návrhu.
        V případě oboustranné spokojenosti budu ráda za dlouhodobbou
        spolupráci.
        Děkuji
        S pozdravem
        Silvie Rodová

  • OdpovědětHledám švadlenku Praha a okolíPetra Vitoňová27. Srpna 2018

    Dobrý den,

    hledám šikovnou švadlenu na zpracování mých projektů (nechci zde uvádět bližší informace). Jde o jednoduché, ale precizní zpracování. Hledám někoho zkušeného, kdo mi dokáže poradit s materiály, atd...Samozřejmostí je férové jednání, příležitost si hezky vydělat. Bližší informace po emailu.
    Podmínka: spolehlivost, zkušenosti, vlastní stroj

  • OdpovědětKrejčová z PrahyVěra Krsková26. Června 2018

    Jsem krejčová a hledám šití na doma.
    Mám svoji dílničku v rodinném domku a ráda se věnuji šití hlavně na malé slečny a retro či vintage oblečení.
    Jinak samozřejmě šiji i všechno ostatní.
    Na podmínkách bychom se určitě domluvili,ale ž.list nemám.
    Budu se těšit na Vaše odpovědi na verona99@email.cz

    • OdpovědětRE: Krejčová z PrahySilvie Rodova11. Října 2018

      Dobry den pani Kopačova, reaguji na Vasi nabidku s vetsim odstupem casu. Hledam švadlenu případně pro dlouhodobou spolupraci. Navrhuji dámsky i dětsky oděv. Bydlim Praha-zapad, kde mam take dílnicku, ale urcite by jste pracovala ze sve dilny. Nevim jak zkusena a precizni svadlena jste. Byla bych rada za osobni setkani a upresneni spoluprace. V pripade Vaseho zajmu mne prosim kontaktujte na tel.č.: 776289233. Dekuji zdravim a preji krasne dny Silvie Rodova

    • OdpovědětRE: Krejčová z PrahySofie Lukes13. Srpna 2018

      Dobry den,
      jsme malá, teprve začínající firma, hledáme výpomoc s šitím velmi jednoduše střiženého povlečení a povlaků na polštáře. V případě zájmu nás kontaktujte na comfort.lukes.cz@gmail.com

    • OdpovědětRE: Krejčová z PrahyTereza Vachova09. Července 2018

      Dobry den, Veroniko. Rada bych se seznamila s nekym, kdo by byl schopen usit par kousku (tilko, tricko kratky rukav a dalsi uplne jednoduche strihy) dle jiz zakoupenych kousku, nejlepe bez rozsteihavani. Jsem schopna dodat i strihy, ale sama je neumim vyrobit, tedy by byli nejlepsi, kdybyste si je dokazala vytvorit sama. Predem dekuji za Vasi odpoved.
      S pozdravem,

      Tereza Vachova

  • OdpovědětHledám šikovnou paní se šicím strojem... Jana 18. Června 2018

    Dobrý den,

    hledám šikovnou paní se šicím strojem, záměrně nepíšu přímo švadlenu, protože jsou dámy, které nejsou vyučené a šíjí perfektně.
    Potřebuji ušít pár kousků oblečení, nic náročného, ze svých látek.
    Přednostně volné kalhoty z lehkých látek.

    Chrudimsko - Skutečsko - Litomyšlsko

    Za nabídky s rozumnou cenou předem děkuji ne emailu :

    Nerea@email.cz

  • OdpovědětŠvadlena na IČORomana Mondeková10. Května 2018

    Touto cestou poptávám,práci,nebo pomoc pro projekt v šicí dílně,prostě něco co mě znovu vrátí do šicí společnosti,nejde mi o žádné konkrétní misto,v republice,jsem zvyklá zasílat,a posílat odkudkoliv...Umím a zabývala jsem se ručním dokončováním,složitou výšivkou-která se dala využít především pro bavorskou módní oblast-šlo o sexy kroje-tz.dirndl...Mám vlastní šicí dílničku ve svém domě,,jednoduché ,klasické stroje a overlock.
    V posledních měsících jsem se zabývala hlavně šitím na dámskou XXL módu.Mám ŽL.14 let,,a šití se věnuji prakticky od vyučení...mondekova.romana@seznam.cz ....hezký den.

    • OdpovědětRE: Švadlena na IČOAleš Kavlík10. Října 2018

      Dobrý den, odkud jste? Hledáme pro náš projekt švadlenu na dlouhodobou spolupráci. Šití látkových obalů. Brno a okolí.

      Děkuji za odpověď.

      Popř. pište na email: info@in-love.cz

  • OdpovědětRE: HLEDÁME ŠVADLENY✂️Romana Mondeková10. Května 2018

    Škoda ,že nejsem blíž,hledám si šití,,,skončil program pro šicí dílnu,kam jsem dodávala svou šitou a i ruční práci...Mám soukromě vybavenou šicí dílničku,se základními stroji..nešila jsem nikdy příliš složité věci,spíš jsem se věnovala nadměrné xxxl módě.ŽL samozřejmě mám.

  • OdpovědětHLEDÁME ŠVADLENY✂️Kristina09. Května 2018

    www.bit.ly/umimsit
    Možná jsme zatím nejmenší krejčovství v Praze. Ale zakázky neustále přibývají a občas potřebujeme pomoct. Máme nejmilejší zákaznice na světě, takže šít pro ně je jedna radost.
    Hledáme spolehlivou a šikovnou švadlenku pro dlouhodobou spolupráci. Pro začátek budete šít z domu či z Vaší dílny, ale nebojte, naše dílna už je v plánu. A čím dříve budeme mít dostatečně množství švadlen, tím dříve tento náš odvážný plán zrealizujeme. Práce na ŽL nebo dohodu.
    Pokud Vám tento text padl do noty a chcete se zapojit do rozvoje našeho projektu, ozvěte se nám na email nebo skrze kontaktní formulář na odkaze. Pokud nám pošlete i číslo, rády Vám v nejbližší době zavoláme a rovnou domluvíme schůzku. Protože není čas, ztrácet čas!
    A pokud zrovna sama šít neumíte,aale znáte někoho kdo ano a hledá práci, zkontaktujte nás a v případě, že se domluvíme na spolupráci, poskytneme Vám poukaz na naše služby.

  • OdpovědětHledáme švadlenu pro stálou spolupráciKristina25. Dubna 2018


    Hledáme pro dlouhodobou spolupráci zkušenou a spolehlivou švadlenu/ krejčovou na šití dámské konfekce, menších sérií
    Zkušenost s tvorbou střihů výhodou, ale ne podmínkou.
    Jedná se o práci z domova či Vaší dílny na ŽL nebo dle dohody.
    Nejlépe Praha, Praha východ, Kralupy nad Vltavou, Neratovice, Mělník a okolí.

    Kontakt: sverkk@gmail.com, ‭+420 775 707 799‬

  • OdpovědětHledám šikovnou švadlenu z Prahy nebo z blízkého okolíAndrea Bělohradská12. Dubna 2018

    Dobrý den,
    hledám šikovnou švadlenu z Prahy nebo z blízkého okolí, která by uměla pracovat s koženkou a měla by zájem si přivydělat. Vše potřebné samozřejmě dodám a práce je možná z domova. Spolupráce by byla dlouhodobá.
    V případě zájmu a pro více informací pište na belohradska.andrea@seznam.cz nebo volejte na 605545233.

  • OdpovědětHledám šikovnou švadlenu - PrahaMarkéta25. Března 2018

    Sháním šikovnou švadlenu pro zakázkové šití, vlastní ŽL, práce z domu.

    Podmínky: vlastní vybavení (overlock), spolehlivost, zkušenost s dámskou módou.

    Budu rozjíždět i vlastní značku, proto vítám zkušenosti a někoho s kým se mohu poradit a domluvit. :-)

    Jedné se o dámskou módu, pár kusů od jednoho modelu. Prozatím příležitostný projekt, ale při oboustranné spokojenosti, možnost další pravidelné spolupráce.

    makkyt@seznam.cz

  • OdpovědětHledám šikovnou švadlenu - PrahaMarkéta25. Března 2018

    Sháním šikovnou švadlenu pro zakázkové šití, vlastní ŽL, práce z domu.

    Podmínky: vlastní vybavení (overlock), spolehlivost, zkušenost s dámskou módou.

    Budu rozjíždět i vlastní značku, proto vítám zkušenosti a někoho s kým se mohu poradit a domluvit. :-)

    Jedné se o dámskou módu, pár kusů od jednoho modelu. Prozatím příležitostný projekt, ale při oboustranné spokojenosti, možnost další pravidelné spolupráce.

  • OdpovědětHledáme precizní a spolehlivou švadlenuKarolína09. Března 2018

    Dobrý den,

    Sháníme šikovnou švadlenu pro malosérioví šití z úpletu, možné i jako práce z domova na RD nebo v důchodu.

    Podmínky: vlastní vybavení (overlock, coverlock), preciznost, spolehlivost. Zkušenost s úplety nutná, zkušenost s tvorbou střihů výhodou.

    Praha a okolí.

    V případě zájmu pište prosím na duskova.karolina@email.cz.

    Předem děkuji za nabídky
    Karolína

  • OdpovědětHledám spolehlivou švadlenkuPetra06. Března 2018

    Dobrý den,
    hledám šikovnou a spolehlivou švadlenu na šití výrobku pro děti s vlastním šicím stojem. Jedná se o práci z domova. Podmínkou je Brno nebo Praha. Děkuji.

    • OdpovědětRE: Hledám spolehlivou švadlenkuVeronika Šupková10. Března 2018

      Dobrý den, měla bych zájem o spolupráci s Vámi. Jsem z Prahy, stroje mám vlastní a zkušenosti s dámskou konfekcí, s dětským oblečením a úplety také. Po domluvě můžu zaslat mailem fotky svých prací. Děkuji Veronika 737126002

    • OdpovědětRE: Hledám spolehlivou švadlenkuBára10. Března 2018

      Dobrý den,
      jsem z Brna, nabídka mě zaujala. Mohu také požádat o více informací?
      baramrkvickova@seznam.cz

    • OdpovědětRE: Hledám spolehlivou švadlenkuMarcela08. Března 2018

      Dobrý den
      Zaujala mne tato nabídka mohu požádat o více nformací?
      schneiderova.marcela@email.cz

  • OdpovědětHledáme švadlenu pro stálou spolupráciDenisa Borutová19. Února 2018

    Do našeho týmu hledáme šikovnou švadlenu na šití střihově jednoduchých šatů. Možnost práce z domova, časová flexibilita, peněžní odměna za každý ušitý kus. Požadujeme ŽL, preciznost, spolehlivost a nadšení být součástí rozvíjejícího se konceptu. Pro více informací mě kontaktujte - 605 330 853, denisa.borutova@gmail.com

  • OdpovědětŠvadlena, pánská krejčová hledá práci pro domácí šitíRenáta Mecová14. Února 2018

    Dobrý den, zkušená švadlena, vyučená pánská krejčová hledá zakázky pro domácí šití - k dispozici průmyslová jednojehla + čtyřnitka. Nejlépe okres Třebíč, případně Znojmo

  • OdpovědětMódní koncept hledá švadlenuMichaela Horáková06. Února 2018

    Minimalistická módní značka hledá švadlenu z Prahy. Požadujeme ŽL, zkušenosti s vytvářením střihů, až po zhotovení kompletního modelu. Důležitá je preciznost, kreativita, nadšení, chuť pracovat a být součástí rozvíjejícího se konceptu. Požadujeme vlastní stroje a zázemí. Další informace na tel. čísle: 737039322 nebo přes e- mail.

  • OdpovědětŠVADLENA - KREJČOVÁIvana Řezníčková02. Února 2018

    Dobrý den, hledáme pro dlouhodobou spolupráci švadlenu/ krejčovou na šití mikin a dámské konfekce. Požadujeme: preciznost, spolehlivost, práce na ŽL, nutná praxe šití na overlocku. Nabízíme: příjemný kolektiv, stabilní měsíční příjem (až 20000/měsíčně), dílna se nachází na Praze 10 - Vršovice, nástup možný ihned. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na email: iwdesignn@gmail.com

  • OdpovědětHledáme švadlenu Brno a okolíKarolina Krnáčová29. Ledna 2018

    Se společnicí hledáme šikovnou a spolehlivou švadlenu/krejčího. Jednalo by se o šití jednoduchých matrací, povlaků a drobných prvků pro zvířecí mazlíčky. Materiál k výrobě dodáme, nutností je ale vlastní šicí stroj (dílna). Brigáda je vhodná i pro osoby na MD, důchodce, lze z domova. Prosím pište na mail karolina.krnac@gmail.com nebo nechte na sebe mailový kontakt a uveďte odkud jste. Děkujeme!

    • OdpovědětRE: Hledáme švadlenu Brno a okolíMonika Prajsova13. Února 2018

      Dobrý den
      Zaujala mě tato pracovní nabídka ,mohla bych požádat o více informací?Jsem neslyšící,je to překážkou?Pokud mē budete kontaktovat ,po prosím výhradně sms nebo e-mail.Děkuji Prajsová

      • OdpovědětRE: RE: Hledáme švadlenu Brno a okolíMartina Pavlová20. Srpna 2018

        Dobrý den Moniko, zaujal me vas komentář - stále hledáte praci a nelakalo by vas zhotovení dámských pyzamek? Byla bych moc ráda, to, že jste neslyšící rozhodne není překážkou. Napište mi prosim na mail. Krásný den, s pozdravem Martina Pavlová

        • OdpovědětRE: RE: RE: Hledáme švadlenu Brno a okolíMartina Pavlová20. Srpna 2018

          pavlova.m.martina@gmail.com

  • OdpovědětHledáte dobrého věřitele?Pastor David24. Ledna 2018

    Dobrý den, nabízíme půjčku jednotlivcům a společnostem, které hledají
    naléhavá půjčka na zahájení podnikání, pro expanzi podniků, půjčku na auto,
    studentské půjčky a další. nabízíme také krátkodobý a dlouhodobý úvěr na obě strany
    společnosti a jednotlivci, investoři apod. odpovězte nám emailem na další informace
    informace

    • OdpovědětRE: Hledáte dobrého věřitele?p. Voráčková03. Září 2018

      Dobrý den, pokud je Vače nabídka stále aktuální, budu ráda, když se mi ozvete. Děkuji p. Voráčková

  • OdpovědětŠití na zakázkuPetra Pejsarová16. Ledna 2018

    Hledám šikovnou švadlenu s vlastním vybavením a dílnou a s ochotu poradit a podílet se na mém projektu zakázkového šití dětského zboží (víc upřesním v emailu, nejedná se o konfekci). Vhodné i pro maminky na RD. Nejlépe Praha, Kralupy nad Vltavou, Mělník a okolí.

    V případě zájmu prosím pište na email: petra@pejsar.com

  • OdpovědětHledáme švadlenu/šičku - práce z domuDan Lanta15. Ledna 2018

    Baví vás šití a chcete pracovat z domova? Nabízíme práci v rámci dlouhodobé spolupráce pro šikovnou švadlenu / šičku s vlastním průmyslovým strojem. Jedná se o šití pracovního oblečení. Práce z domova, možné kdekoli v ČR. Firma dodá připravený a nastříhaný materiál, v případě potřeby dodá i stroj na šití. Plat dle odvedené práce. Vhodné i pro OZP.

    Email: lanta.dan@gmail.com
    Telefon: 777558633

    • OdpovědětRE: Hledáme švadlenu/šičku - práce z domuVladimíra Handlová21. Června 2018

      pracuji na ŽL 30 let praxe mam prumyslový stroj Juki s odstřihem ˇa 5nitnou obnitku jsem z Lutín okr.Olomouc

      • OdpovědětRE: RE: Hledáme švadlenu/šičku - práce z domuLenka Havlíková26. Ledna 2019

        Dobrý den, zaujala mne Vaše poptávka. Hledám švadlenu, popřípadě i střihačku nejlépe s vlastní dílnou. Jednalo by se o šití dámské, pánské a dětské konfekce. V případě vzájemné spokojenosti i dlouhodobá spolupráce.
        Pokud by jste měla zájem, ozvěte se. Číslo 737624849

    • OdpovědětRE: Hledáme švadlenu/šičku - práce z domuGabriela Perná18. Května 2018

      Dobrý den. Chtěla jsem seVás zeptat, zda je váš inzerát stále aktuální.

    • OdpovědětRE: Hledáme švadlenu/šičku - práce z domuJitka Kraváková 24. Ledna 2018

      Dobrý den, jsem švadlena s dlouholetou praxí a mám zájem o dlouhodobou spolupráci v maloseriové výrobě. Mám malou dílnu s overlockem a poctivou starou výkonnou Veritaskou. Též samozřejmě s veškerým vybavením pro práci švadleny.
      Jsem z Prahy a ŽL vlastním od roku 1992
      Děkuji za odpověď Jitka Kraváková

  • OdpovědětSvadlenaMarie 08. Ledna 2018

    Svadlena z Ostravy hleda zakazky na šití mensich i větších sérii. Mám malou dílnu s průmyslovými stroji včetně overloku.

    • OdpovědětRE: SvadlenaPetr04. Února 2018

      Dobry den, hledam svadlenu pro siti mensich serii vyrobku. Rad bych se s Vami potkal a pobavil se o detaily vyrobku, kapacite, terminech dodani, platebnich podminkach a pripadne na spolupraci. Preferuji dlouhodobou spoupraci.

      • OdpovědětRE: RE: SvadlenaLucie04. Března 2018

        Paklize by to pani nevadilo, pripojila bych se s poptavkou spoluprace. Jsme mala rodinna sici dilna v Ostrave s kvalitnim vybavenim a zkusenostmi. Hledame dlouhodou moznost spoluprace na siti mensich ci vetsich serii - Nabizime peclivost, dukladnost, casovou flexibilitu. Kontakt: profi-style@centrum.cz

      • OdpovědětRE: RE: SvadlenaMarie05. Února 2018

        Dobrý den. Kontaktujte mě prosím na maj-maj@seznam.cz nebo 724680578

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru