Blog o šití a módě

Začněte šít podle jednoduchých střihů z Burda Easy

Začněte šít podle jednoduchých střihů z Burda Easy - burda-easy-uvod25
Května

Sice nejde o žhavou novinku, ale pokud jste vydání speciálního dílu Burdy se střihy určenými ke snadnému štií nezaregistrovali, poradím vám, jak si jí dodatečně pořídit. Burda během roku vydá vždy několik speciálů, aby si každý přišel na své i mimo běžná měsíční vydání. Pořídit můžete Burdu se základními, dětskými i nadměrnými střihy.

Burda Easy 2016

Reklamu na Burdu Easy jsem v pravidelném čísle časopisu zahlédla už někdy v březnu, ale nepodařilo se mi ji nikde koupit. Naštěstí jsem na webu vypátrala možnost zaslání jakéhokoli speciálu na uvedenou adresu bez placení poštovného. Teď, když už jí mám doma, nezbývá mi než si vybrat, čím začnu.   

Burda Easy 2016

Rozhodně nejvíc mě zaujaly bavlněné šaty s živůtkem připomínajícím bikiny. Nápad doplnit šaty na ramínka o vázačku mi přijde naprosto geniální. Šatky najednou vypadají úplně jinak, než všechny ostatní a když se vám podaří dobře nakombinovat barvy a vzory, vytvoříte jedinečný kousek vašeho šatníku.

Burda Easy 2016

Mimo šatů najdete v novém čísle i jednoduché střihy na halenky, sukně, šortky, tuniky, overal i kimono. 22 návodů doplňuje ještě několik tipů na doplňky z kůže i na pláž. V časopisu najdete i článek o DIY českých blogerek.

Burda Easy 2016


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětKoupímTereza Malinová06. Května 2019

    Dobrý den, neplánjete náhodou toto vydání prodat? Marně jej všude scháním, bohužel už není ani u dodavatele :( Předem děkuji za odpověď.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru