Blog o šití a módě

Výběr letních módních událostí

Výběr letních módních událostí - dmf20
Července

1. a 2. srpna - Dyzajn Market Festival, Praha

Už za nedlouho se můžete těšit na největší prodejní výstavu autorské tvorby u nás, a přímo uprostřed Prahy. Dyzajn Market Festivalu a 180 jeho prodejcům bude opět dva dny patřit Střelecký ostrov. K vidění a slyšení budou také módní přehlídky, divadelní představení a koncerty. Limitovaná kolekce od vybraných autorů je samozřejmostí. Letos se letní módní festival nese ve fialovém duchu.

7. a 8. srpna - Nudný ÝBRKÝBL, Praha

Fashion bazar ÝBRKÝBL o sobě dává opět vědět. Tentokrát ho první srpnový víkend najdete v kavárně Nudný otec na Letné, kde budete moci pokoupit oblečky, tašky, doplňky a šperky zdruhé ruky. Registrace prodejců bude spuštěna někdy v těchto dnech, takže pokud chcete naopak nějaké své módní kousky poslat dál, máte šanci se zúčastnit.

7. a 8. srpna - Fashion Market na festivalu Fingers Up, Mohelnice

Fingers Up je hudební festival v Mohelnici, který letos představí zajímavý line up už počtvrté. Mimo hudby nabízí doprovodný program, z něhož nás zajímá především Fashion Market s autorskou tvorbou. Pokud už tedy máte lupeny nebo ještě váháte, můžete akci připsat další plusko.

22. až 24. srpna, Styl a Kabo, Brno

V druhé polovině srpna se již tradičně uskuteční Mezinárodní přehlídka módy a obuvy s názvem Styl a Kabo, která je neodmyslitelně spjata s brněnským výstavištěm. Na druhém veletrhu této sezóny se představí pravidelní i noví vystavovatelé. Návštěvníci se mohou opět těšit na bohatý program složený především z prezentací značek, módních přehlídek a přednášek.

 

Zdroj fotografie: dyzajnmarket.com


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru