Blog o šití a módě

Únorový rozjezd módních akcí

Únorový rozjezd módních akcí - fler01
Února

I když se nás ta pseudozima drží zuby nehty a většina organizátorů své fashion a design markety teprve připravují, nějaké módní přísliby se rýsují už i teď v únoru.

Blešák na Flédě - Neděle 8. 2. 2015

Stálice mezi těmito akcemi nezklamává ani po novém roce. Vše, na co jste zvyklí, zůstává při starém. Pro návštěvníky vstup zdarma, pro prodejce stánek za symbolický peníz. Nejvíce je zde tradičně stánků s oblečením, které pořídíte od desetikoruny až po dvě i tři stovky za zajímavé a málo nošené kusy. Vedle prodejců s použitými knihami, hračkami, taškami a všemožným dalším haraburdím najdete i stánkaře s hande made výrobky - bižuterie, pletené čapky, trička, sladkosti nebo sirupy a marmelády.

Blešák na Flédě

Friendly Market no. 07 - MELTING EDITION - Sobota 14. 2. 2015

Friendly Market a Recycle With Love pořádají muzikálně-design-vintage-food-artové setkání v kulturní sportovně na Radlické v Praze, kde se sejdou milovníci všech zmíněných oblastí. K vybírání retro záležitostí od Kuzmarkt, PunkTury nebo By MarCat bude hrát EdSky Music a dobroty nabízet I love tapas, Kuře v podvazkách a U třech koulí. Tak běžte do toho!

Styl&Kabo - Sobota až pondělí 21. - 23. 2. 2015

Člověk se ani nenaděje a po skoro nedávném srpnovém módním veletrhu je tu ten zimní. Únorová mezinárodní přehlídka Styl&Kabo je už za dveřmi, tak se pojďme podívat, co nám letos nabídne. Čekejte opět účas řady zahraničních vystavovatelů, kteří představí své jarní a letní kolekce. Mimo běžného oblečení budou k vidění plavky, deštníky a spodní prádlo. Součástí programu jsou i módní přehlídky zúčastněných značek.

Styl a Kabo

 Foto: www.bvv.cz


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru