Blog o šití a módě

Udělej si Desigual

Udělej si Desigual - desig12
Února

Když se vám zalíbí design španělské značky Desigual, není úniku. A když navíc v metráži objevíte několik barevných variant úpletů na chlup stejných jako z obchodu, neváháte ani minutu a ušijete si vlastní Desigual tričko. Přesně tak to udělala mamka.

Triko Desigual

Z modrého, fialového a oranžového designu si vybrala tu poslední možnost. Místo závratných cen, které po vás za strakaté věci chtějí v obchodě, dala za triko se specifickým designem asi 150 Kč. Barvy i typické vzory květin a kruhů tak velice snadno odkazují k oblíbené značce.

Triko Desigual

V podobném duchu si mamka ušila i druhé tričko, i když už to není Desigual. Strakatý vzor je ale opět základem úspěchu. Osvědčený střih se tak dá používat donekonečna. Fantastický vzor na první pohled zaujme a tak na dva roky vyplní šatník, než se úplet opere. Mezi tím si už ale mamka vyhlídne jiné látky na trička.


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětDesiguallucasice02. Září 2019

    Holky já chápu, že někomu asi stačí okopírovat nějakou značku ale není přece lepší si koupit originál a kvalitu? Desigual je super značka a například na www.different.cz jde sehnat za pár kaček.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru