Blog o šití a módě

To bude letos nadí(ě)lení

To bude letos nadí(ě)lení - dárek látka18
Prosince

Všude se na Vánoce chystá a zdobí o sto šest už tak dva měsíce. Z toho důvodu se všechny lifestylové i jiné magazíny jaly udílet rady ohledně letošních zaručených tipů na vánoční dary. Nezbývá mi tedy, než se také pasovat do role samozvaného rádce a na poslední chvíli na vás vystřelit pár dobrých špeků. Samozřejmě šicích a látkových.

Látka jako dárek na vánoce

Maminku jsem loni velice originálně obdarovala 1,5 m úpletu na pěkné strakaté triko v jejích barvách. Sice si ho dodnes neušila, ale z daru měla velkou radost. Rozhodně je to lepší, než pořídit něco, co se příjemci daru nelíbí a nesedí mu. Pokud na to nemáte oko, můžete nechat výběr na obdarovaném. Ve spoustě obchodů s látkami už vám dnes vyjdou vstříc a vystaví vám pěkně vyhlížející dárkový poukaz na nákup látky.

Kniha o šití jako dárek na vánoce

Je starým známým faktem, že na Vánoce mají knihkupci žně a i ti největší nečtenáři vezmou jednou do roka knihu do ruky (aby ji donesli k pokladně). A to je přesně návod na další dar. Knih o šití, sestavování střihů, nebo prostě o módě, už na náš trh pár proniklo, takže můžete darovat pěkné počtení. Pro vytrvalé zájemce o domácí šití a módu se vyplatí objednat předplatné časopisu, se kterým bude každý měsíc objevovat svět nekonečných možností.

Kurz šití jako dárek na vánoce

Vánoce jsou také dobrou příležitostí nadělit blízkým to, co by si sami nekoupili. Tak například kurz šití. Člověk to pořád odkládá s tím, že až bude čas, sedne k tomu a naučí se to. To je pořád – v létě u babičky začnu šít, nechám se to naučit od maminky. A pak uběhne pár let a vy pořád nic neumíte, jako já. Takže hurá na nákupy, online i ty opravdové.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru