Blog o šití a módě

Tento způsob léta...výstava, markety a kurzy šití...vás bude bavit

Tento způsob léta...výstava, markety a kurzy šití...vás bude bavit - retro-uvod26
Června

Protože se to letos krásně sešlo, čeká vás toho v létě na poli módy a šití možná víc, než byste mysleli.  

Výstava Retro v Národním muzeu

17. 6. 2016 - 30. 4. 2017
Pozor, neplést s výstavou v Tančícím domě s názvem Retro 70. a 80. léta, která se více zaměřuje na dobové bydlení a volný čas. Retro v Nové budově NM je určeno nejen milovníkům nostalgie, ale také všem těm, kteří s každou novou kolekcí v obchodech objevují znovu Ameriku a mají pocit, že jde o zcela nové nápady. Výstava s pomocí původních i současných modelů jednoduše ukazuje, že styly a inspirace se opakují. Je tak krásně patrná souvislost mezi minulostí a současností.

Brno šije - kurzy červenec

Brno šije - letní víkendové kurzy šití červenec

Od 2. - 3. 7. 2016
Sny se stávají skutečností a léto už nebude obdobím, kdy se nikde nic neděje. Chcete-li se zdokonalit v práci se strojem a střihy, nemusíte v létě šít jen na vlastní triko. Přidejte se k letním kurzům, které na červencové víkendy vypsaly holky z Brno šije, a máte vystaráno.

 Festival Fashion Market 2016

Festival Fashion Market Karlovy Vary

2. - 3. 7. 2016
O prvním červencovém víkendu máte v Karlovkách na festivalu máte šanci zažít ještě víc, než obvykle. Mimo projekcí, večírků, lázeňského života a potkávání celebrit můžete díky jedné akci navštívit prostory bývalé stáčírny Mattoni přímo v centru města a současně se zúčastnit festivalového fashion marketu. 

 pokoj 10 letní kurzy šití

Pokoj č. 10 - letní kurz šití

18. - 28. 7. 2016 
Jedná se o první turnus letní školy šití, při níž krok po kroku absolvují své první zážitky se strojem i ti, kdo netušili, že v nich šicí um dřímá. Během kurzu zvládnete ušít šátek, polštář, plátěnou tašku, oděvní kousek nebo vlastní projekt. Vše záleží jen na vaší šikovnosti a nadšení pro věc. Ke kurzu navíc získáte 3 hodiny v šicí dílně, kde můžete dokončit svůj výstup z kurzu nebo začít pracovat na něčem novém.

 dyzajn market prázdniny

Dyzajn market Prázdniny

6. - 7. 8. 2016
Letošní letní akce DM se uskuteční na tradičním místě Piazzety Národního divadla. Představí se vám řada známých prodejců i někteří debutanti. Že jich na Dyzajn marketu potkáte téměř dvě stovky, zůstává standardem největší takové akce u nás.

 Plzeň Fashion Days

Plzeň Fashion Days

18. - 19. 8. 2016
V rámci festivalu Živá ulice se už potřetí v Plzni představí fashion market s prodejci autorské módy, originálních šperků, doplňků a užitého dyzajnu. Akce se uskuteční na Náměstí republiky a společně s festivalem Živá ulice se opět stane největším pouličním happeningem v ČR. Tak doražte.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru