Blog o šití a módě

Sukně ze střední

Sukně ze střední - uvod18
Srpna

Tato sukně pochází ještě z dob, kdy jsem nosila pouze kalhoty. Nechala jsem si ji od švadleny ušít na přelomu střední a vysoké jako výkřik zajímavého trendu sukně s kapsami. K tomu se mi navíc velmi líbilo neromantické pojetí tohoto kusu oblečení, který tak pěkně odprezentovali v Burdě. Jako správný amatér jsem se totiž opět nechala ovlivnit působivými fotkami v časopise a z ničeho nic si dala ušít sukni. Od té doby mi sice sukní a šatů ve skříní dost přibylo, ale tato byla jednu dobu jediná, kterou jsem byla ochotná nosit.

Šedá sukně

Přední díl sukně je sešit ze dvou kusů a na každém z nich je svislá kapsa, zadní díl je v kuse. Rovné kapsy dobře ladí se švem, který vede prostředkem předního dílu. Sukně je ušitá do širšího pásku na dva knoflíky a délka je mírně stažena do pásku.

Šedá sukně

Přiznám se, že materiál je dost neurčitého původu. Je lehký a působí příjemně, ale je znát, že je v něm poměr umělých látek. Při dlouhém sezení se samozřejmě mačká a v opravdu horkém létě je na nošení nevhodná. Sukně vypadá dobře na jaře a na podzim.

Šedá sukně


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru