Blog o šití a módě

Spousta krásných věcí na Prague Fashion Marketu

Spousta krásných věcí na Prague Fashion Marketu - uvodni30
Dubna

Do nové dekády vstoupila zaběhnutá akce s novým jménem Prague fashion market. Trhy jste tradičně mohli najít v holešovické tržnici o tomto víkendu 24. a 25. dubna. Ve dvou halách se představilo na 150 prodejců, na které se přišly podívat tisíce lidí.

Prague Fashion Market

Na trzích opět našly nejvíce příležitostí k nákupu ženy a dívky. I tady na trhu s autorskou tvorbou bylo vidět, kudy se ubírají trendy. Ve velkém se tu prodávaly sukně všech tvarů a barev, nade všemi ostatními však převládaly ty široké a nabírané. Pokud bych měla zvolit nejoblíbenější vzor všech prodejců a dost možná i nakupujících, byly by to 100% puntíky. Príma sukýnky prodávaly značky jako No Rush, Nouvelle Vague, OK:KO, Sluší ti to, ...šatičky nebo Barviera.

Prague Fashion Market

Na menší i větší děti se zaměřili prodejci Little Rock Star, Baby Olé, Nadoma a naven, Regina Design nebo SWEETR. Pánové na PFM našli známou značku kalhot, kraťasů a bund Nathan Heilmann nebo veselé ponožky Socks in the box. V rámci některých obchůdků se pak daly najít i pásky, motýlky, pokrvky hlavy nebo pánské tašky.

Prague Fashion Market

Prague Fashion Market návštěvníkům nenabídl pouze nákupní zónu se sto padesáti prodejci autorských výrobků. Součástí PFM byl, stejně jako v Brně, Local Food Market, nakterém jste mohli ochutnat dobroty a domácí speciality lokálních výrobců. Během dvou dnů také probíhaly módní přehlídky, vystoupení a workshop Hula - hoop s kroužením obručí, workshop pletení Wool Yoga nebo gumičkování, v prvním patře byl fotokoutek a chillout zóna, v dalším patře zase minikino a čajovna. Jako vždy se dal na Prague Fashion Marketu strávit velmi příjemný den. 

Prague Fashion Market

A co jsem si na PFM koupila já?

Rozhodně jsem tam nemohla nechat dřevěný penál/pouzdro z obchůdku Kaš-mi-daš. Motiv šiícího stroje mě inspiroval a pouzdro jsem použila jako stylovou krabičku na špendlíky.

Pouzdro Kašmidaš

Od slečny s tričkami Anaraim jsem si koupila tmavě šedé tričko, které zepředu působí nenápadně. Zezadu má však všitý bavlněný pruh. Motivem mého trička jsou staré noviny a inzerát na krejčovské služby :-)

Anaraim


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru