Blog o šití a módě

Pusťte do svého šatníku pařížský styl a šarm

Pusťte do svého šatníku pařížský styl a šarm  - pařížanka30
Prosince

Pokud prahnete po nějakém módním počtení, tak zbystřete. Z vlastní knihovny jsem pro vás vytáhla atraktivní titul Se šarmem Pařížanky, který se stane spolehlivým průvodcem světem francouzského životního stylu v čele s módou. Tato kniha svým čtenářům přináší přehledný výčet kusů oblečení, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Autorka Ines de la Fressange vám představí to, co by vám v šatníku nemělo chybět i to, co správná Pařížanka nikdy nenosí.

Kniha Se šarmem Pařížanky

Celá polovina knihy je věnována radám a trikům, jak oblečení nakupovat, kombinovat a nosit. K tomu ale neodmyslitelně patří i módní doplňky, líčení a účes. To vše vám Ines stručně a jasně vysvětlí a podá přesvědčivé argumenty, proč to tak Francouzsky nosí. Při čtení nezapomeňte na to, že je řeč o pařížském stylu, ne o univerzálním stylu oblékání pro všechny. Chcete být stále moderní a šik? Začněte se oblékat jako Pařížanka.

Kniha Se šarmem Pařížanky

Druhá část knihy je věnována přehledům autorčiných oblíbených módních značek, obchodů, výrobců bot i prodejců kabelek. Ines de la Fressange vám poradí, kde nejlépe nakupovat módu přes internet i kam si zajít na nákupy, když budete zrovna v Paříži. Kniha je plná humoru a na módu pohlíží s nadhledem. Na první pohled vás zaujme množství aktuálních fotografií jako ze žurnálu, jejichž objektem je sama autorka. Červená koženková vazba se zlaceným písmem dodává obsahu stylovou formu.

Kniha Se šarmem Pařížanky

Na knize z roku 2012 je sympatické především to, že je v ní řeč o nositelné a použitelné módě. Žádní světoví návrháři, jejichž modely mají úspěch poze na přehlídkovém mole. Spíše jednoduché a chytré rady týkající se oděvů, bot, kabelek a dalších doplňků. V obsahu knihy Se šarmem Pařížanky vás jistě zaujmou i s humorem pojaté pasáže o módních faux pas nebo o rychlém rozhodování, co na sebe.

Kniha Se šarmem Pařížanky


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru