Blog o šití a módě

První jarní nákupy v duchu design, fashion, retro, vintage

První jarní nákupy v duchu design, fashion, retro, vintage - kyti03
Března

Jaro pomalu ale jistě přichází a s ním sílí i naše touha po něčem novém, originálním a neokoukaném. To znamená jediné. Přichází opět období hojnosti a radosti - doba fashion marketů. Vše se rozjíždí pozvolna, ale o to více času máte na zkoumání novinek a promýšlení dalších nákupů. Takže tedy.

14. 3. - Flerjarmark (Praha)

Druhou březnovou sobotu se v centru Třináctka na Lukách uskuteční tradiční Flerjarmark. Pokud znáte fler.cz, dokážete si jistě i představit šíři nabízeného zboží. Prodejci představí a k prodeji nabídnou šperky, módní doplňky, sklo, keramiku, hračky a doplňky do bytu. Vyzkoušejte navštívit tuto komunitu naživo.

Flerjarmark

15. 3. - Blešák na Flédě (Brno)

Přijďte si prohlédnout stolky a výstavky pravidelných i náhodných vystavovatelů Blešáku na Flédě. Vyměňovat, prodávat nebo nakupovat oblečení, doplňky a další drbnosti zde můžete pravidelně každý měsíc. Objevujte letité poklady, ze kterých dýchá historie a nostalgie, nebo si kupte drobnost, kterou ještě před chvílí nosil původní majitel. Na akci bude připraven i prostor pro charitu, takže to, co se neprodá nebo co už se vám nebude hodit, můžete přenechat potřebným.

Blešák na Flédě

21. - 22. 3. - Dyzajn market jaro

Co byste řekli na zelené pánské a dámské motýlky a kšandy, jarní krasohledy, tylové zelené sukýnky, květinové čelenky a náhrdelníky nebo bloky se zelenými zajíci? Pro milovníky originálních a pěkných věcí bude na piazzetě Národního divadla totiž opět připraven Dyzajn Márket, trh s originální a dostupnou módou, šperky, designem a něčím sladkým navrch. V centru Prahy vám organizátoři na konci března až pod nos naservírují to nejzajímavější z tuzemské i zahraniční tvorby a vy budete moci nakupovat, co hrdlo ráčí.

dyzajn market jaro


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru