Blog o šití a módě

Podzimní variace, které mě budou bavit až do jara

Podzimní variace, které mě budou bavit až do jara - uvod-podzim18
Listopadu

Každé roční období se utvrzuji v tom, že i když máte plnou skříň oblečení, stačí padnou na tři nebo čtyři dobré kousky, a váš sezónní favorit je na světě. Stane se vám pak, že tuto kombinaci nosíte donekonečna - do školy, do práce, na setkání s přáteli, na večerní akce, při cestování, na dovolené a vždy, kdy se dá. Já tento podzim zážívám poctivou posedlost hned několika takovými věcmi.

Podzimní svetr

Po prvotním nadšení z objevení svetru s dívčí tváří jsem na veletrhu chvíli váhala, jestli to není trochu infantilní. Barva, střih i materiál mě nakonec přesvědčily. Díky přišité upletené mašli a brýlím je navíc obličej plastický a připomíná mi zdobení svetrů z 90. let, kdy se na ně přišívaly knoflíky, korálky a z nich se tvořily celé obličeje a postavy.

Triko Aztec od značky vivido jsem objevila na zářijovém Dyzajn Marketu v Praze, kde si mě získalo svým atypickým členěním a barevnou kombinací černé, šedé a vínové. Jako vrstva pod teplý svetr se osvědčilo a zatím se hodí úplně ke všemu, k čemu ho obleču. S tím souvisí i úlovek tmavě zelených kalhot, které jsou na podzim naprosto ideální. Zatím celkem neokoukaná barva je praktická a sladit ji s ostatními kousky také není problém. Tmavě modrá, šedá, hořčicová či vínová jsou ideální.

Podzimní triko vivido

Ve stejný den jako na svetr, jsem narazila na obrovský hřejivý šál, který lze nosit od pozdimu do zimy na mnoho způsobů. Navíc se mi svou barvou hodí ke všem kabátům. V lepším počasí stačí jeden konec šálu přehodit přes rameno, v chladnějším období je lepší ho obtočit kolem krku a naaranžovat. Díky jeho velikosti ho lze používat i jako pléd.

Podzimní šál


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru