Blog o šití a módě

Podzimní markety jsou v plném proudu

Podzimní markety jsou v plném proudu - ilustrace23
Října

24. 10. bazar BAR

Už devátý bazárek oblečení, doplňků, šperků, bot a tašek proběhne v sobotu 24. října od 13 do 18 hodin v Era světě na Jungmannově náměstí v Praze. Mimo nakupování se můžete nechat nalíčit, učesat nebo udělat manikúru. 

Bazar BAR

1. 11. MAN CAVE

Na začátku listopadu proběhne jedna akce přímo pro pány. Věci z druhé ruky, retro a vintage kousky nebo pánské doplňky a dekorace budou ke koupi 1. listopadu ve Světě HUB na ulici Slovenská v Praze. Prodávat budou takové vyhlášené značky jako Kuzmarkt, Bisous a By MarCat. Od jedenácti do osmi máte šanci něco ulovit.

Man Cave

8. 11. Sweet Preweet Market

V listopadu dojde i na jeden stylový market pro děti. V Radlické kulturní sportovně se budou prodávat dětské oblečky, knížky, hračky, interiérový design a podobně. Mezi pětadvaceti prodejci najdete značky jako Hugo chodí bos, Krasohled, Baby Olé, Sweeter nebo Meander.

Sweet Preweet Market

21. - 22. 11. ...malý vánoční market

Značka Malé ilustrace pořádá koncem listopadu svůj vlastní malý market v ateliéru. Akce bude skvělou příležitostí, jak nakoupit vánoční dárky s předstihem. U Malých ilustrací seženete originální záložky, notesy, kalendáře, nostalgické hry jako je guma, kuličky, kostky nebo pexeso.

malý vánoční market


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru