Blog o šití a módě

8 módních akcí, které odstartují jaro už v únoru

8 módních akcí, které odstartují jaro už v únoru - jarni-markety23
Února

27. února - Petit Fashion Market

Už tuto sobotu máte šanci navštívit první (čtvrt)ročník nové akce s názvem Petit Fashion Market v hale č. 13 Pražské tržnice. Jde o jednodenní odnož Prague Fashion Marketu, která se bude konat čtyřikrát do roka a bude se střídat s větším PFM. Část únorové akce bude zaměřená na téma recyklace.

27. února - Výměnný bazárek v Industra Coffee

Pro velký úspěch proběhne ve stejnou dobu jako PFM v Praze i třetí pokračování výměnného bazárku v brněnské Industře. Směňovat se bude oblečení, knihy a spousta dalších užitečných a pěkných věcí. A co zůstane, půjde na dobré účely.

Man Cave 2

28. února - Man Cave 2

Už druhý pořádný bazar pro pořádné chlapy proběhne v neděli předposledního února v pražském Světě – Hub. Nabízet se bude pánské a unisex oblečení z druhé ruky i vintage, vinyly, knihy a přítomni budou i kadeřník, tatér či DJ.

2. března - Hadrárna XXXI v Café Atlas

Druhý prodejní bazárek oblečení proběhne první březnovou středu v brněnském Café Atlas. Šestnácté pokračování Hadrárny cílí na studenty i pracující, nabízí prodeje oblečení, které ještě někoho potěší a posezení u dobré kávy či piva z Atlasu.

Dyzajn Market jaro 2016

19. - 20. března - Dyzajn Market jaro

I když by se mohlo zdát, že DM pokračuje v zajetých kolejích, dokáže vždy něčím překvapit. První dvoudenní prodejní market v tomto roce přišel s novou grafikou a novým konceptem limitované edice od vybraných designérů. Že na Dyzajn marketu potkáte téměř dvě stovky prodejců, zůstává standardem největší takové akce u nás.

2. - 3. dubna - Bazar Bar

Aby těch bazarů  nebylo málo, proběhne na začátku dubna také už tradiční Bazar Bar v Era Světě. Těšit se můžete na spoustu krásných věcí, dobré jídlo a pití, hudbu a skvělou zábavu.

16. dubna – VinCaffé minidyzajn

Od pořadatelů Dyzajn Marketu si budete moct v mezičase užít dyzajnové setkání v kavárně VinCaffé s výběrovou akcí a několika prodejci. Zažijte návrat ke kořenům DM po Ponrepu v dalším zajímavém prostoru.

Prague Fashion Market Pragovka

23. - 24. dubna – Prague Fashion Market

Už popatnácté se koncem dubna uskuteční zaběhnutý Prague Fashion Market, který čas od času cestuje po zajímavých prostorách a areálech zapomenuté Prahy. Tentokrát budete mít šanci navštívit Pragovku v Kolbenově ulici. Nově se připravte i na prezentaci zahraničních designérů a studentů designu.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru