Blog o šití a módě

Nakupte dárky na módních trzích, bude jich ještě dost!

Nakupte dárky na módních trzích, bude jich ještě dost! - boutique12
Prosince

Urban Market

Poznejte slovenský design, módu a umění zblízka a omrkněte zdejší tvůrce ve Staré tržnici na Náměstí SNP a v KD Dunaj. Už tento víkend 13. a 14. prosince proběhne Winter Edition populární akce s názvem Urban Market. V módní sekci se můžete těšit na rafinované střihy, kvalitní materiály a neotřelé barevné kombinace. Na své si přijdou i pánové, pro které bude připraveno oblečení i doplňky ve formě oblíbených motýlků. Připraven je pro vás bohatý program, který reprezentují koncerty, workshopy, výstavy graffiti a street artu.

Urban market

Dyzajn market

Ve stejném období budete mít možnost originální dárky pod stromek sehnat i v české metropoli. Po celý víkend bude na Piazzetě ND už tradičně probíhat Dyzajn market, který tentokrát nahodil fialovou fasádu. Jako nadšení příznivci ruční, domácí, autorské a originální tvorby tu ve venkovních stáncích potkáte prodejce ze širokého okolí. Ve dnech 13. a 14. prosince se budou prodávat oděvy, doplňky, tašky, hračky, hudba, design nebo něco dobrého. Neminou vás ani zavedené módní přehlídky, taneční vystoupení nebo představení pro děti.

Dyzajn market

Boutique market

Pro milovníky adrenalinu a nákupního shonu v centru Prahy tu mám jeden výtečný tip. Poslední příležitostí k nákupu něčeho neotřelého a neokoukaného budete mít na předvánočním Boutique marketu, který proběhne víkend před Vánoci. Akce v hale č. 13 Holešovické tržnice bude díky termínu 20. a 21. prosincem jednou z posledních příležitostí, jak něco pěkného pořídit. Těšte se na zavedené značky i zbrusu nové tváře.

Ještě ale zcela nekončím...

Pop-up Store DyzajnOFF

Dyzajn market si pro vás v Praze připravil překvapení v podobě pop-up storu, který pojede až do Vánoc. Od 13. do 23. prosince najdete zajímavé prodejce v domě Backyard, který leží pouhé tři minuty od Piazzety ND. Obchodů, které se z ničeho nic objeví a za čas zase zmizí, je teď čím dál víc. V Brně je totiž taky jeden.

Lovebrands Pop-up Store

Tento dočasný obchod najdete v NC Královo Pole v Brně, kde sídlí pět designových značek. Některé z nich sice mají svůj kamenný obchod, ale takto k nim budete mít ještě blíž a hlavně budou pohromadě. Na vaše nákupy se těší Morrows, Lovemusic, Woox nebo Chanar.

 lovebrands pop-up store

 Foto: novetrhy.cz


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru