Blog o šití a módě

Na jaře nás čeká jeden market za druhým

Na jaře nás čeká jeden market za druhým - markety-jaro-2017-uvod13
Března

Foto: Tomáš Polák

A je to opět tu! Jaro, roční období fashion a design marketů začalo. Mezi prodejními akcemi se našel i jeden přednáškový cyklus na téma móda. Tak čtěte dál...

Mint: Weekend Market

MINT: Weekend Market - každou sobotu v březnu a dubnu

Tak to dopadne, když se dá pár chytrých hlav dohromady. Díky nim už od 4. března běží série sobotních marketů v hale 13 holešovické tržnice. Každý víkend uvidíte někoho jiného, někoho nového. A vůbec nejepší je, když takovou akci propojíte s tou následující, jako to mám v plánu já :-).

Dyzajn Market Jaro

Dyzajn Market - 18. 3. 2017

Vím, kde je Piazzeta Národního divadla, ale donedávna jsem nevěděla, kde je náměstí Václava Havla. Díky Dyzajn Marketu už to vím. Na to samém místě, jak jste správě tušili. Novinkou je, že Limitovku tým DM představí pouze na jarní přehlídce. O březnovém víkendu se také akce poprvé rozšíří do provozní budovy ND, kde bude vystavovat pár vyvolených designérů.

Letenský bleší trh

Letenský bleší trh v Bio Oko - 18. 3. 2017

Od nákupů nových kousků se můžete osvěžit na blešáku, kde najdete spoustu parádních vintage a retro věcí z druhé ruky. Akci pořádají Kuzmarkt a Shop PickyMe.

Mint: Brno Fashion Market 

MINT: Brno Fashion Market - 9. 4. 2017

Tak nám zbourali Vlněnu. To už bohužel není žádá novinka. Naštěstí má Brno tak bohatou a silnou historii, že se ještě najdou jiná místa s atmosférou, kde se dá uspořádat fashion akce. Mosilana Hub je jedním takovým. A v něm se na začátku koná první letošní market v Brně. Hip hip hurá.

Móda 20. století - přednáška každé úterý od 14 h

V Moravské galerii v Brně po delší pauze opět začal seriál přednášek zaměřených na módu. Přehled trendů 20. stoleí pořádá galerie ve spolupráci s Masarykovou univerzitou. Zatímco v minulosti se přednášky konaly až navečer, nyní začínají už ve 14 hodin, takže jsou ve všední dostupné především pro studenty. I tak to ale vítáme.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru