Blog o šití a módě

Čtěte, na kterých módních trzích nemůžete v září chybět

Čtěte, na kterých módních trzích nemůžete v září chybět - uvodni27
Srpna

Tři ze čtyř zářijových víkendů máte možnost navštívit zajímavé módní, designové, autorské i blešákové akce konané v Praze a Brně. Diáře do rukou.

Ýbrkýbl (5. - 6. 9.)

V duchu recyklace se ponese první z módních zářijových akcí. Ýbrkýbl, jako obvykle, nabídne příležitost nakoupit zajímavé kousky do vaší skříně za přívětivý peníz. Mimo bazarového prohrabávání stojanů se vyřádíte i jinak. Čeká na vás šicí dílna Strojovna, workshopy podněcující vaši vlastní tvorbu, instalace od KinocirKus a výstava extravagantních modelů. Ýbrkýbl opět přispěje i na charitu, a to formou prodeje pletených ponožek od babiček z centra pro seniory a přenecháním neprodaného oblečení dobročinným obchodům Domova Sue Ryder. Klub Podnik na Bubenské 1 bude první víkend v září jen váš.

Ýbrkýbl 2014

Ýbrkýbl 2014

Dyzajn market Festival x Podzim (13. - 14. 9.)

V polovině září nás čeká velkolepě pojatá akce, která znovu přeroste do festivalu. Současně na dvou místech se odehraje Dyzajn market Festival x Podzim, který během dvou dnů představí tři stovky tvůrců. Na Piazzetě Národního divadla a na Střeleckém ostrově bude k vidění a ke koupi móda a doplňky, šperky, tašky, hračky a interiérové doplňky. Den strávený na Dyzajn market Festivalu vám zpříjemní bohatý program sestávající z hudebních a divadelních představení, chill out zóny a dětského koutku.

Dyzajn market festival podzim 2014

Dyzajn market festival podzim 2014

Blešák Fléda (14. 9. a 28. 9.)

Vaše i cizí oblečení si zaslouží druhou šanci, tak přiložte ruku k dílu a dostavte se v polovině září do brněnského klubu Fléda. Provětrejte skříně a předejte některé ze svých kousků dál. Pamatujte si, že v brněnské Flédě se od tří do šesti hodin schází všichni, kdo chtějí handlovat s oblečením, které už nenosí. Omrkněte amtosféru stylového blešáku a příště už můžete prodávat taky. A kdyby vám to nestačilo, uskuteční se pro velký úspěch po prázdninách rovnou dva blešáky během měsíce.

Blešák na Flédě 2014

Secondhand market in Jamm club (16. 9.)

Pokud už doma delší dobu shromažďujete něco použitého nebo nošeného, chtěli byste to ještě dále zhodnotit a nemáte to do Prahy daleko, vydejte se do Dejvic. V Jamm clubu proběhne v úterý 16. září Secondhand market, kde budete mít příležitost udat oblečení, šperky, tašky, elektroniku, hračky a klidně i nábytek. Pospěšte si, ještě zbývají volná místa pro prodejce. Seconadhand market začíná v 18 h a po jeho skončení akce plynule přejde do afterparty.

Secondhand market

Holešovice Fashion Market (26. - 27. 9)

Září uzavře akce v holešovické tržnici, která mezi sto padesáti prodejci představí i řadu nových tváří. Holešovice Fashion Market se přemístí do hal 13 a 40, a k tomu přibude i outdoor zóna s barem a občerstvením. Pro návštěvníky bude vedle prezentace značek připraven i doprovodný program s přehlídkami, koncerty a workshopy. Tím nejdůležitějším bude ale představování autorských značek, z nichž mě aktuálně zaujaly šperky E., tašky a trička Madeinhome, brože Stellion nebo retro šaty Miabella.

Holešovice Fashion Market 2014

Holešovice Fashion Market 2014


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru