Blog o šití a módě

Metrový textil by IKEA

Metrový textil by IKEA - latkyikea23
Ledna

Když už, tak už. Když se zase jednou jelo do Ikey, tak jsem tam aspoň něco nafotila. Je to už nějakou dobu, co tenhle populární švédský řetězec výrazně rozšířil sekci bytového textilu a metráže. Díky tomu už nějakou dobu můžete vesele vybírat, měřit, stříhat a vážit látky podle vlastního uvážení. A že jsou to povětšinou látky veselé, nápadité a hravé. Nevím, jak to ta Ikea dělá, ale na většině těch designů je poznat, že jsou právě odsud.

Látky IKEA

Teď ovšem naskladnili novou černo-bílou kolekci, která se už tak rozeznat nedá. Fotit to nemělo cenu, protože to byly velice minimalistické a jednoduché designy - puntík, proužek, jednobarevná látka. Myslím si, že si s tím půjde pěkně pohrát. Mě v Ikey přece jen zaujaly barevné látky. Ve velké míře jde o pevné plátno, takže se to hodí jak jinak než na bytové doplňky nebo nějaké ty nákupní tašky. Mezi tím můžete najít i lehkou bavlnu, která by se dala případně využít i na něco letního. Ale mít oblečení z Ikey?...

Látky IKEA

Minimálně ale na ty polštářky nebo tašky mají u Švédů pestrý výběr. Ceny jsou také velice příznivé. Většina látek v Ikea metráži se pohybuje v rozmezí od 99 do 169 Kč. Jednu svojí hadrovou tašku (ale ne z Ikey) i se střihem vám ukážu někdy příště – velice jednoduché a praktické.

Látky IKEA


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru