Blog o šití a módě

Kraťasy do vosího pasu

Kraťasy do vosího pasu - uvod28
Července

Ano, léto je období, na které mám největší oděvní výbavu. Od minulých prázdnin jsem nashromáždila pár pěkných šatů a sukní, i nějaké ty šortky by se našly. Tentokrát jsem ale měla pocit, že mi ještě něco na sezónu chybí. Přišla jsem na to už asi v červnu, ale chvíli jsem o tom vydržela jen mluvit. Zatoužila jsem mít kraťasy do pasu! Takové ty pěkně vysoké, co v nich dobře vypadá bílá košile.

Kraťasy do pasu

Nemá cenu řešit, kdy se tato paráda začala poprvé nosit. Řekla jsem si ale, že mým krátkým nohám by něco podobného mohlo prospět i dnes. Vysoký pas odjakživa prodlužuje nohy, no ne?
Protože mám doma džínové i pláťené kraťasy, chtěla jsem něco pestřejšího. Pružná tenká riflovina z maminčina krámku byla ta pravá. Ještě jsem si namyslela kapsy na zadní stranu a záložky, co se dělají u dlouhých kalhot.

Kraťasy do pasu

Nejradši je nosím s tou bílou košilí na uzel nebo jen nějakým tílkem dovnitř. Zvýrazní se tím pas (ovšem netvrdím, že vosí) i boky, což mi kupodivu zrovna u tohohle kusu oblečení vůbec nevadí. Na kraťasech s vysokým pasem se mi líbí, že vše zůstává na svém místě. A když chci, není ani poznat, že mám vysoké kraťasy.

Kraťasy do pasu


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru