Blog o šití a módě

Kam v říjnu za módou? Následujte mě…

Kam v říjnu za módou? Následujte mě… - ffm01
Října

Blešák na Flédě - 5. a 12. října

Dvojitou nálož věcí za pusu čekejte v Brně hned dvě neděle po sobě. Blešák z konce září se přesouvá na první říjnovou neděli a k tomu zůstává tradiční blešák v půli měsíce. Po nedělním obědě si dejte pauzu a přijďte nakupovat a prohrabovat od tří do šesti na Flédu. Na druhém z Belšáků potkáte mezi prodejci i mě, tak se ukažte. V nabídce budu mít spoustu cetek a mix knížek, filmů, látek i nějakého toho oblečení. Těším se.

říjnové fashion markety


Designblok – 7. až 12. října

Na tuto největší přehlídku designu u nás letos zajděte do Superstudií Evropa (Václavák) a Hra (Mikulandská, Praha 1). Přehlídky studentů i designérů běží od pátku do neděle. Těšte se na práci Evy Eisler, Liběny Rochové nebo pozvaných holandských tvůrců. Letos také poprvé proběhne Salón amatérského designu. Vedle trendů v (designové) módě uvidíte práce návrhářů za poslední rok z oblasti nábytkářského a užitého designu.

říjnové fashion markety


Factory Fashion Market – 10. až 11. října

Nová móda se na Brňáky taky už třese. Starý dobrý Factory Fashion Market se tentokrát odehraje na novém dobrém místě – v areálu fabriky Vlněna na ulici Přízova v centru. FFM tentokrát figuruje i jako součást programu pop-up klubu Blink Excelent. Těšte se na putovní klub i doprovodné akce. Jedenáctý Factory Fashion Market má tentokrát tematicky ve vizuálu ovce. Proč? Protože Vlněna.

říjnové fashion markety


Módní svět Lady Sue Ryder – 21. října

Už od 8 hodin ráno můžete v úterý 21. 10. navštívit velký dobročinný bazar na podporu Domova Sue Ryder, který se věnuje péči o seniory. Na bazar se dostanou ty nejzajímavější kousky z dobročinných obchodů, které Domov SR provozuje. Mimo jiné tu ale také najdete modely od známých českých návrhářů, retro i alternativní módu. Bazar s názvem Módní svět Lady Sue Ryder probíhá od 8 do 20 h v Mama Coffee ve Vodičkově ulici na Praze 1. Během roku se koná řada dalších akcí, pořádaných na podporu tohoto domova.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru