Blog o šití a módě

Jarní šaty to řeknou za vás

Jarní šaty to řeknou za vás - saty05
Května

O důvod víc, proč jich mít hned několik. Konečně přišla ta doba, kdy na sobě nemusíte mít pletené punčocháče nebo rovnou oteplováky, abyste mohly nosit sukně nebo šaty. Třikrát hurá. Stačí něco, v čem přečkáte ranní jarní chládek a odpoledne při cestě z práce nebo ze školy vám v tom bude dobře. Při sezónní výměně šatníku se ukázalo, že mám v případě jarních šatových kousků z čeho vybírat. 

Jarní šaty

Ze šatů, které jsem chtěla mít pro lepší příležitosti (ne však slavnostní) se staly šaty pro každý den. Každý den chci vypadat hezky a upraveně. Tyto šaty jsou očividnou reakcí na všechny ty opticky řešené modely, které zeštíhlovaly herečky. V tomto případě to autor pojal opačně a výraznější motiv dal na boky. Myslím, že to taky ničemu neuškodilo.

Jarní šaty

Z počátku jsem si těmito šaty nebyla z cela, ale postupem času se z nich staly jedny z nejoblíbenějších šatů. Možná i proto, že jsou nejnovější a nejméně okoukané. Kdo ví. Každopádně vám ručím za to, že nic podobného na nikom nepotkáte. Třefa do černého. Nebo do terčových šatů!

Jarní šaty

Tyto strakaté šaty, které každému připomínají něco jiného, jsou stálice. Ty zkrátka neomrzí. Budu je nosit do roztrhání, což jak doufám zatím nehrozí. Nebylo by mi v nich hloupé jít do divadla ani do města. Všude by se vyjímaly pro svůj zajíamvý vzor. Baví!

Jarní šaty

Červené jarní šatky mám dokonce dvoje. Jedny s 'áčkovou' sukní a druhé s úzkou. Ty na obrázku vypadají decentněji, i když mají na zádech síťku. Stačí však obléct sako a nikdo nic nepozná a jde se na obchůzky nebo na poradu. Večer pak můžete vyrazit na premiéru. Šaty s rozevlátou sukní se hodí všude. Nejlepší jsou na rande do kina nebo na jarní přednášku o umění. Vím o čem mluvím.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru