Blog o šití a módě

How was your (retro)day? Industra zase válela

How was your (retro)day? Industra zase válela - uvod25
Června

Jediná akce, kterou jsem v červnu zvládla navštívit, byl Retro Day v brněnské Industře, kde se v jeden den šilo, nakupovalo, pilo kávu a tančilo. Když člověk dorazil po čtvrté hodině, nevěděl, co dřív. Výstavní prostor z velké části patřil Hadrárně vol. XXIV, kde na paletách rozbilo krám s oblečením hned několik prodejců. Podle toho, co jsem namátkou zahlédla, se jim dařilo.

Retro Day Industra

Já jsem hlavní pozornost soustředila na šicí dílnu, která probíhala hned vedle Hadrárny. V rámci Retro Day asi nikoho nepřekvapí, že se šily kolové sukně. Jelikož jsem ale doma měla nedošité šatky z března, vzala jsem je sebou a pracovala na průramcích a zipu. Ještě nemám hotovo, ale teď už snad vím jak na to. To počasí zjevně čeká, až si našiju vše, co mám nachystané. 

Retro Day Industra

V Industře se také ukázala ReParáda a prodávala sukýnky a šatičky, tak jak je od ní znáte. Hrálo se dokonce o slevy na nákup. Od osmi večer se pak začal hrát swing a všichni, kdo si chtěli poskočit, se mohli zúčastnit workshopu do Swing Wings, který plynule přešel ve vystoupení DJ Messera.

Teď už jen stačí doufat, že i o prázdninách se bude v Industře pořád něco dít a těšit se na to.

Retro Day Industra


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru