Blog o šití a módě

Fresh Fashion zóna na Styl a Kabo vol. 2

Fresh Fashion zóna na Styl a Kabo vol. 2 - love20
Února

Když jsem poprvé narazila v programu veletrhu na zmínku o tom, že tam bude zóna s mladou, autorskou, nezávislou, alternativní módou (domyslete si další přídavná jména), zaradovala jsem se. Šlo sice jenom o takový mini koutek se čtyřmi stánky, ale i to je na Styl a Kabo úspěch.

Styl a Kabo 2014

Zpětně mi došlo, že podobný veletrh nemá za cíl pořádat fashion markety, a je to jedině dobře. Jde spíš o příležitost návštěvníkům prezentovat i zcela odlišné módní trendy a tvůrčí přístupy. Značky Lovemusic, Spookid, U-Lace a další tak měly možnost oslovit svou tvorbou úplně jinou skupinu zákazníků.

Styl a Kabo 2014

Na Stylu jsem se seznámila s pro mě novou značkou Spookid, čili drsným oblečením pro děti. Temné oblečení s dávkou humoru je určeno všem rodičům, kteří nechtějí aby jejich děti pluly s proudem, ale všichni jako jedna rodina pěkně proti němu. Potisky triček, bodýček i bryndáků odkazují například k Pink Floydům, Joy Division, Beatles i trochu temnější Hello Kitty. To vše lidé ze Spookid přizpůsobily potřebám svých dětí, a tak teď můžete narazit na mimina v černých bodýčkách nebo batolata v plavkách s lebkami. Zkrátka každý podle svého gusta.

Styl a Kabo 2014

Brněnská značka Lovemusic na veletrhu odprezentovala šperky, tašky, trička, pásky, hodiny a další produkty, na které jsme od nich zvyklí. I když jsem si myslela, že si z veletrhu nic kromě letáčků neodnesu, neváhala jsme a na závěr svojí návštěvy jsem si pořídila dva páry nových náušnic. Jedny mají maxi rozměr, aby je nikdo nepřehlédl.

Styl a Kabo 2014

Styl a Kabo 2014


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětVeletrhOla02. Dubna 2014

    Mě se na veletrhu líbilo hodně věcí ale nakonec jsme si neodnesla nic :D Minulý týden jsem pohýřila peníze za naušničky Swarovksi http://www.sperky-image.cz/p/nausnice-se-swarovski-elements-chessboard a teď musím šetřit. U Lovemusic se mi docela líbily naušnice s kočkami.

  • OdpovědětLovemusicbanan25. Února 2014

    Je fajn, že se naše náušnice líbí, děkujeme

  • OdpovědětprímaJey25. Února 2014

    To bylo moc fajn, o to víc chci další;-)

  • Odpovědětlíbíbaby24. Února 2014

    Jo to byl objev....trochu mi to připomínalo Little Rock Star, ale toto je drsnější:-D sranda na ty malé špunty, že? Nejvíc mě pobavilo bodyno s nápisem "I know what they did 9 months ago"

  • OdpovědětSpookid děkujeSpookid21. Února 2014

    Děkujeme Módědámě za prostor, s díky sdílíme po vlastní ose a těšíme se zase někdy na viděnou ;)!

    www.facebook.com/spookid

  • Odpovědětpřišla, viděla...anonymka21. Února 2014

    Jo, to jsem viděla Působilo to vtipně, jak tam byly pod tím velkým logem Fresh Fashion čtyři stánečky. Jako zpestřední dobré, ale bych to být SaK příště tolik nepropagovala, to si člověk pak opravdu hned představí, že tam toho bude habaděj

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru