Blog o šití a módě

Fashion markety, které v listopadu spadnou ze stromu

Fashion markety, které v listopadu spadnou ze stromu - hfmuvod01
Listopadu

Je toho celkem dost, tak se seberte a běžte tam rovnou. Některé akce začínají už dnes.

Bazar Bar - 1. 11. 2014 - Praha

První listopadový den se Praha dočká už šestého pokračování bazarového prodeje oblečení, šperků, tašek a doplňků s názvem Bazar Bar. 1. listopadu mezi 14. a 19. hodinou najdete všechny zúčastněné v prostoru firmy Není to ani trh, ani klasický kamenný obchod. Každopádně je to dobrý nápad. Značka Lovemusic se spojila s NC Královo Pole a na 700 m2 rozprostřou obchody a prezentace převážně internetových prodejců českého designu všeho druhu. V listopadu a prosinci zde koupíte oblečení, šperky, doplňky i něco dobrého na zub. A máte na to celé dva měsíce...USB media sídlící blízko Národní třídy. Organizátorky zajistily svělé jídlo, pití, tombolu i hudební zábavu na večer po bazaru. Vyčleňte si na to celé odpoledne i večer, protože bude pořád co dělat. Přijďte prodávat, nakupovat a požádně si to užít.

Bazar Bar

Žižkov Fashion Flea Market vol. 3 - 1. 11. 2014 - Praha

První listopadovou sobotu máte možnost přijít do DIY Praha na ulici Jagellonská zrecyklovat 2500 kusů nošeného i nového oblečení a doplňků. Žižkovský fashion bazar startuje už v 10 dopoledne a končí v 18 h. Přijďte trochu podpořit recyklaci i svůj šatník. Těšte se na úplně nové kusy nebo vintage poklady, kabelky, boty i oblečení pro pány. Pro dobrou náladu budou připraveny domácí koláče a limonády. Pro ty, kteří přijdou s celou rodinou, bude nachystán dětský koutek. Díky tomu, že se akce koná v DIY Praha, se budete moci zúčastnit i tvořivých dílen. Na Žižkovském Fashion Flea Marketu se zkrátka zabaví každý.

žižkov fashion flea market

Lovebrands Pop-up Store - 1. 11. - 31. 12. 2014 - Brno

Není to ani trh, ani klasický kamenný obchod. Každopádně je to dobrý nápad. Značka Lovemusic se spojila s NC Královo Pole a na 700 m2 rozprostřou obchody a prezentace převážně internetových prodejců českého designu všeho druhu. Těšte se na značky Morrows, Lovemusic, Smalls, Woox nebo Ritore. V listopadu a prosinci zde koupíte oblečení, šperky, doplňky i něco dobrého na zub. A máte na to celé dva měsíce...

lovebrands pop-up store

KOLONIÁL | trh zboží a zážitků - 16. - 17. 11. 2014 - Brno

Ještě máme v paměti ten dubnový Koloniál a už tu bude listopadové setkání prodejců dobrot, krásných květin, kosmetiky, originálního oblečení, šperků a doplňků. Úspěšný trh chutí, vůní, šperků, designu a zajímavostí se koná v nekuřáckém a baby friendly prostoru brněnského klubu Fléda. Těšte se na i na to, co na běžných marketech nepotkáte - knihy, vína, výtvarné dílny, papírové dekorace, dětské hračky, květiny a spoustu dobrých věcí na ochutnání.

kolonial

Holešovice Fashion Market 10 - XMAX - 28. - 30. 11. 2014 - Praha

Rok se s rokem sešel a máme tu zase market edici "nespolíhej na Ježíška". Závěr listopadu bude totiž patřit desátému pokračování Holešovice Fashion Marketu. Zajeďte si, jako už tradičně u HFM, do pražské tržnice na Jateční a nakupujte pro sebe i ostatní. Vánoce se blíží. Pěkně v teple a pohodě budete moct courat halami č. 13 a 40, takže ani sněhová kalamita vás nezastaví. Oblečení, šperky, tašky, design, doplňky a spousta originalit. Tak co potřebujete tentokrát? Těšte se na rukavice z pravé ovčí vlny Melimo, origoš notesy od les NOTES nebo geometrické šperky od Fakticita.

holešovice fashion market

Blešák na Flédě - 30. 11. 2014 - Brno

Kdybych už v listopadu neměla jít nikam jinam, tak tady mě potkáte. Prodejní místo mám a krámů na prodej je také dost. Tentokrát rozšířím nabídku o látky, takže koukejte přijít okukovat. Přijďte si prohlédnout stolky a výstavky pravidelných i náhodných vystavovatelů Blešáku na Flédě. Vyměňovat, prodávat nebo nakupovat oblečení, doplňky a další drobnosti zde můžete pravidelně každý měsíc. Objevujte letité poklady, ze kterých dýchá historie a nostalgie, nebo si kupte drobnost, kterou ještě před chvílí nosil původní majitel. Na akci bude připraven i prostor pro charitu, takže to, co se neprodá nebo co už se vám nebude hodit, můžete přenechat potřebným. Prodávejte, nakupujte, bavte se.

Blešák na Flédě


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru