Blog o šití a módě

Dyzajn market podzim vybavil můj šatník na další roční dobu

Dyzajn market podzim vybavil můj šatník na další roční dobu - uvod22
Září

Po jarní návštěvě PGV v pražských Holešovicích se mi opět podařilo zavítat do Prahy tentokrát na podzimní vydání Dyzajn marketu. Po hrozbách meteorologů se počasí nakonec víc než vydařilo, takže hned od sobotních 10 h byla Piazzeta ND plná dyzajnuchtivých žen, mužů, rodin, dětí i psů.

Dyzajn market podzim 2015

Dyzajn market podzim 2015

Na relativně malém prostoru mezi Novou scénou a Zlatou kapličkou bylo k vidění opravdu spoustu nevšedních věcí. I ty psí obojky, šátky, oblečky a dokonce motýlky tu měly své místo. Napočítala jsem také minimálně čtyři stánky věnované pouze mužům a jejich touze po stylových vázankách, šitých košilích nebo opět módních šlích. Zbytek prostoru zaplnily prodejci šatů, sukní, broží, kabelek, batůžků nebo květinových věnců. 

Dyzajn market podzim 2015

Dyzajn market podzim 2015

No a co jsem si nakonec z DM podzim odnesla? Hned při příchodu mi padl do oka porcelánový přívěsek CREATE, který leccos vystihuje. Navíc šperk z porcelánu jsem doma ještě neměla. Po poledních módních přehlídkách Lusindy, Krispolstore nebo Atomrat jsme pokračovali v prohlídce, při které se mi zalíbily kalhoty od Yaxi Taxi a batůžek od Popularu. Nakonec jsem si u slečny tvořící pod značkou vivido objednala černo-šedo-vínové úpletoví triko. Tak se těším na výsledek. 

Dyzajn market podzim 2015

Dyzajn market podzim 2015

Dyzajn market podzim 2015


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru