Blog o šití a módě

Dubnové módní šílenství právě začíná

Dubnové módní šílenství právě začíná - tulip07
Dubna

Po zimním spánku přichází rozpuk a v oblasti české autorské módy začínají žně, protože přichází období fashion marketů, bazárků a blešáků. Čtěte, kam vyrazit za prima zbožím...

Bazar Bar

11. 4. Bazar Bar (Praha)

Druhou dubnovou sobotu se Praha dočká už sedmého pokračování bazarového prodeje oblečení, šperků, tašek a doplňků s názvem Bazar Bar. 11. dubna mezi 10. a 16. hodinou najdete všechny zúčastněné v prostoru firmy USB media sídlící blízko Národní třídy. Organizátorky zajistily i doprovodný program, který zahrnuje taneční vystoupení, profesionální líčení a chill out zónu. Přijďte prodávat, nakupovat a pořádně si to užít.

Factory Fashion Market

17. a 18. 4. Factory Fashion Market (Brno)

Factory Fashion Market se neustále stěhuje a posledních několik akcí střídal místo konání na Stadecu a v továrně Vlněna. 17. - 18. dubna se FFM vrací do továrny, kde v hale č. 11 najdete ty nejlepší české a slovenské nezávislé značky. Svůj prostor dostanou noví vystavující - NEWCOMERS a novinkou bude i první Local Food Market, kde budete moci ochutant to nejlepší od místních prodejců. Prodejci i další program je pro vás připraven v pátek 17. dubna od 12:00 do 20:00 a v sobotu 18. dubna od 10:00 do 20:00 hodin. Sejdeme se na Vlněně.

17. a 18. 4. Žižkov Fashion Flea Market (Praha)

První letošní Žižkov Fashion Flea Market je hned dvoudenní. Pro ty z vás, kteří toho chcete o víkendu stihnout hodně, se tentokrát začíná už v pátek. Bleší trh se opět koná v DIY Praha na ulici Jagellonská, kde budete mít příležitost nakoupit spoustu moderních a trendy věcí, mezi kterými najdete i nějaké vintage poklady. Na ŽFFM najdete oblečení, kabelky, boty i něco pro pány. Žižkovský fashion bazar startuje v 18 hodin, kdy se odehraje Afterparty. Další den se prodává a nakupuje od 10 do 18 h.

19. 4. Blešák na Flédě (Brno)

Přijďte si prohlédnout stolky a výstavky pravidelných i náhodných vystavovatelů Blešáku na Flédě. Vyměňovat, prodávat nebo nakupovat oblečení, doplňky a další drobnosti zde můžete pravidelně každý měsíc. Objevujte letité poklady, ze kterých dýchá historie a nostalgie, nebo si kupte drobnost, kterou ještě před chvílí nosil původní majitel. Na akci bude připraven i prostor pro charitu, takže to, co se neprodá nebo co už se vám nebude hodit, můžete přenechat potřebným. Prodávejte, nakupujte, bavte se.

24. a 25. 4. Prague Fashion Market

Mladší verze brněnského Factory Fashion Marketu oslavila v listopadu 2014 desáté výročí a do dalšího roku změnila název na Prague Fashion Market (dříve Holešovice Fashion Market). Vše ostatní zůstává příjemně při starém. PFM najdete opět v pražské tržnici na Jateční, kde na konci dubna nakoupíte na jaro pro sebe i ostatní. I když už je jaro, vypadá to, že teplé a suché místo v halách č. 13 a 40 bude k nakupování od 150 značek ideální. Oblečení, šperky, tašky, design, doplňky a spousta originalit. Tak co potřebujete tentokrát?

28. 4. Hadrárna vol. XXI (Brno)

Další z bazárkovo-blešákových akcí. A tentokrát opět v Brně. Hadrárna jede už od roku 2012. Pokud chodíte do Café Atlas, jistě znáte. Ke koupi či výměně je oblečení všech velikostí, boty, šperky a jiné doplňky, handmade výrobky a mnoho dalších věcí.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru