Blog o šití a módě

Creativeworld 2014

Creativeworld 2014 - kreativ120
Ledna

Na vlně Do it yourself (udělej si sám) se už teď nese tak polovina internetu (blogů). Lidé ve velkém navštěvují kurzy a dílny, kde se naučí nějakou zajímavou ruční výrobu. Díky tomu roste i počet obchodů, kde se dají výtvarné a hobby potřeby koupit. Není tedy divu, že se z tvůrčích workshopů, jarmarků, marketů a dokonce veletrhů stala ryze populární záležitost.

Creativeworld 2014

A právě ta největší událost celé sezóny se odehraje už na konci ledna v Německu. Mezinárodní veletrh Creativeworld se uskuteční v termínu 25. - 28. ledna 2014 ve Frankfurtu nad Mohanem. Na přehlídce budou k vidění trendy ruční výroby, které tíhnou k tradičním i netradičním řemeslným metodám.

Creativeworld 2014

Na veletrhu se prezentují firmy a výrobci potřeb pro řemeslné a výtvarné práce, kteří kažým rokem návštěvníkům představují nové produkty, nápady a inspirace na další tvorbu. Nechybí práce s textilem, přízí, papírem, bižuterií, dřevem a sklem.

Creativeworld 2014

Veletrh Creativeworld návštěvníkům nabídne řadu expozic, možností k nákupu a tvůrčí dílny všech možných řemesel a umění. Akce se zúčastní kolem tří stovek vystavovatelů a tisíce návštěvníků, kteří si chtějí vše osahat a vyzkoušet.

Creativeworld 2014


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru