Blog o šití a módě

Co mají letos na zimní kabátek?

Co mají letos na zimní kabátek? - kalců19
Prosince

Moje kroky vedly do obchodu, jehož reklama mě při procházce městem první cvrnkla do nosu. Kalců se už před nějakou dobou přestěhovali na konec Kobližné do bývalé budovy generálního ředitelství báňské a hutní společnosti. Tím pádem bylo třeba prozkoumat, co tu mají na zimu.

Kalců látky na zimu

Asi si řeknete, že šití zimních věcí se běžně absolvuje na pozdim, ale máte-li rychlou švadlenu nebo vlastní ruce, není nikdy pozdě. Já jsem si svůj současný zimní kabát nechala spíchnout až v lednu. Za 14 byl a do března se v něm dalo výtečně chodit.

Kalců látky na zimu

U Kalců jsou známí tím, že zde mají v průběhu celého roku k dispozici všechny typy látek. Řada kabátovin zde byla připravena už před sezónou. Stačilo tedy počkat na nové zboží a vybírat z toho, co se letos urodilo.

Kalců látky na zimu

Pokud pořád přemýšlíte, jestli má ještě cenu šít nový kabát, tak říkám, že má. Zima je před námi a chudák starý ošoupaný kabát s občasnými žmolky, který už tolik nehřeje, to sám nezvládne. Podívejte se tedy, co je k mání, a upalujte za švadlenou.

Kalců látky na zimu

Jak je vidět, opět zvítězila kostka na plné čáře. Šití bude sice pracnější, ale počkejte si na ten výsledek. Mimo to seženete už několik let moderní kohoutí stopu nebo rybí kost. Jednobarevné kabátoviny jsou také k mání, ale obávám se, že nenajdete větší výběr barev. Nějaká ta béžová, šedá a černá budou vždy. Ovšem kdybyste chtěli zazářit v něčem pestřejším, asi byste se trochu nachodili. U Kalců mají i výběr exotičtějších vzorů s umělým chlupem. Jestli jsou na vás zvířata moc, počkejte si, až vám někdy příště ukážu, jaká paráda se z toho dá na zimu ušít. Tak pěkné vybírání.


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • OdpovědětLatka na kabatDarina Veresova16. Listopadu 2017

    Dobrý deň, potrebujem na kabát sivo-ružovu kombinaciu. Aké máte varianty. A da sa objednavat aj cez internet?

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru