Blog o šití a módě

Červnové módní trhy jsou na spadnutí

Červnové módní trhy jsou na spadnutí - tfm-uvodni07
Června

Letošní červnové trhy s módou nekompromisně ovládlo Brno :-) Tak se podívejte, co nás čeká.

14. 6. Blešák na Flédě

Přijďte si prohlédnout stolky a výstavky pravidelných i náhodných vystavovatelů Blešáku na Flédě. Vyměňovat, prodávat nebo nakupovat oblečení, doplňky a další drobnosti zde můžete pravidelně každý měsíc. Objevujte letité poklady, ze kterých dýchá historie a nostalgie, nebo si kupte drobnost, kterou ještě před chvílí nosil původní majitel. Na akci bude připraven i prostor pro charitu, takže to, co se neprodá nebo co už se vám nebude hodit, můžete přenechat potřebným. Prodávejte, nakupujte, bavte se.

Theatre Fashion Market

19. - 20. 6. Theatre Fashion Market

Aneb On The Red Carpet. Factory Fashion Market se letos v červnu nově přesune ven před Janáčkovo divadlo. Inspiraci možná organizátoři převazli od Dyzajn marketu, který pravidelně najede na piazzetě Národního divadla. Každopádně je to skvělý nápad. Po originálním prostředí Vlněny se autorská móda a dyzajn dostanou na světlo do centra Brna. V pátek a sobotu 19. a 20. června se můžete opět potěšit vybranými kousky českých tvůrců doplňků, oblečení, tašek, šperků nebo hraček. Součástí Theatre Fashion Marketu bude opět i Local Food Market s dobrotami od místních výrobců.

 Retro day at industra

24. 6. Retro Day at Industra

V Brněnské Industře se ve středu 24. června odehraje jedinečná módní akce. Od 16 hodin se budou šít retro večerní oblečky, od 20 h na to naváže taneční workshop se Swing Wings Brno a nakonec přijde zahrát DJ Swing Thing. V průběhu večera bude navíc možno zakoupi něco pěkného a ušitého z Reparády. Vy, které jste v Industře ještě nebyly, se nenechte moc pobízet. Alespoň uvidíte ten jedinečný prostor na Masné a dáte si k tomu všemu výbornou kávu.

Prague Fashion Market

27. - 28. 6. Prague Fashion Market - Náplavka

Spojení populárního módního trhu Prague Fashion Market a oblíbené Náplavky se pro začínající léto perfektně hodí. Stejně jako brněnský Factory Fashion Market letos v červnu PFM poprvé vytáhne paty ven a prodejci budou nabízet své originální kousky přímo pod širým nebem. Jako už tradičně se můžete těšit na autorskou tvorbu oblečení, doplňků, šperků, tašek nebo hraček. Součástí bude už podruhé Local Food Market, kde místní výrobci představí to nejlepší ze své kuchyně.


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru