Blog o šití a módě

Ahoj a šáteček

Ahoj a šáteček - satky03
Března

I když jsme se pořádné zimy nedočkali, na teplé oblečení, pletené šály a rukavice stejně došlo. Protože letos jaro fakticky začalo už v únoru, je na čase obměnit šatník. Na větrné jaro je potřeba se řádně připravit. Vůbec nejlepší je čas od času prohrabat domácí zásoby a podívat se, která látka by mohla být zrovna moderní. Najdete-li nějakou lehkou měkkou tkaninu, můžete začít tvořit šátky.

Jarní šátky

Z vlastní zkušenosti vím, že nejlepší věci koupíte, když je nesháníte. V době slev jsem proto neváhala velmi výhodně zakoupila dvě tenké látky (50kč/m). Velmi brzy přišel jejich čas a z ničeho nic jsem měla dva nové šátky na krk. Barevnější k černému nebo bílému saku, černobílý k červenému.

Jarní šátky

Černobílý šátek s růžemi jsme koupili dle šíře, takže ho tvoří čtverec 130x130 cm. Je opravdu mohutný a dvakrát ho omotám kolem krku. Je to pěkné jarní zachumlání i doplněk. Barevný vychází pouze 100x100 cm, takže se dá omotat jen jednou a je to spíš taková dekorace. Šátky zužitkujete během roku hned dvakrát, protože na podzim se také budou hodit.

Jarní šátky


Zpět na přehled článků


Komentáře

  • Odpovědětvázánícyrcle20. Března 2014

    No tedy ty modro-zelené barvy, to jsou přesně ty moje!! jen mám s takovými nudlemi potíž je uvázat...v zimě to jde ale na jaře mi to prostě nedrží

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru