Blog o šití a módě

7 módních akcí na září. První začínají již o tomto víkendu.

7 módních akcí na září. První začínají již o tomto víkendu. - uvod-zari-201502
Září

Podzim plný akcí je tu. Tak čtěte a plánujte.

Fashion markety září 2015

5. 9. - Bisous Vintage Market, Praha 

Hned jako první akce se představí přehlídka vintage věcí, které mají spoustu fanoušků. Oblečení, kabelky, doplňky nebo boty nakoupíte od značek Bisous nebo By MarCat. Ručně vyráběné parádičky pak seženete od Annanemone nebo psaníčka a pouzdrové kabelky do ruky od Mabel Collections. Luxusní dobroty pak dodá Kuře v podvazcích. Tak si Visous Vintage Market nenechte ujít. Proběhne v sobotu 5. 9. od 12 do 18 h v Tiskárně na Vzduchu na pražském Výstavišti.

Fashion markety září 2015

9. - 10. 9. - ARCOLOR Festival mladé módy, Praha 

Představení mladých módních návrhářů a nových talentů zažijete uprostřed druhého zářijového týdne v centru Prahy. Prezentace čerstvých módních nápadů proběhne v Theatro Music Clubu ve středu a ve čtvrtek. Festival vyvrcholí průvodem modelek po nejdelším mole světa, které měří 3 km. Akce Báry Severin, Andrey Pujmanové a Pavly Gerschonové se zlepšuje stejně jako její účastníci. Přihlásit se může každý, kdo splní podmínky soutěže ArFashion Designer. A vy se můžete přijít podívat 100%.

Fashion markety září 2015

12. - 13. 9. - Prague Fashion Market, Praha

Letos v září se na nákladovém nádraží Žižkov poprvé sejdou milovníci a tvůrci originálních věciček na sebe i pro sebe. Z Holešovické tržnice a Náplavky se PFM přestěhoval na Žižkov do místa, o kterém mnoho lidí slyšelo, ale ne všichni tam byli. Teď máte příležitost zpestřit si víkend hned dvojím způsobem. Současně proběhne i Local Food Market. Mrkněte na seznam prodejců, už teď je jasné, že to bude stát za to.

Fashion markety září 2015

19. - 20. 9. - Koloniál: Trh zboží a zážitků, Brno

Poslední Koloniál na Malé Americe měl velký ohlas, takže podzimní ročník nebude jiný. V samém centru Brna se sejdou příznivci a prodejci dobrot, krásných květin, kosmetiky, originálního oblečení, šperků a doplňků. Úspěšný trh chutí, vůní, šperků, designu a zajímavostí se koná v unikátním industriálním prostoru Malé Ameriky.

Fashion markety září 2015

19. - 20. 9. - Dyzajn market PODZIM, Praha

Po letním festivalu na ostrově se Dyzajn market vrací do svých kolejí na Piazzetu Národního divadla, kde se už za tři týdny představí 180 prodejců. Podzimní DM opět dokáže, že je největší akcí svého druhu, nejenom v Praze :-) Račte se přesvědčit, že výrobci a prodejci jsou stále vynalézavější. Najdete tu autorskou módu, šperky, doplňky, tašky, hračky, produkty z papíru, vinylu, porcelánu i skla. Tak hurá k dívadlu.

Fashion markety září 2015

25. - 26. 9. - Theatre Fashion Market, Brno 

S podtitulem Suit Yourself proběhne už třetí akce s názvem Theatre Fashion Market před Janáčkovým divadlem v Brně. Druhá akce proběhla ve středu 2. 9., tedy v den psaní toho článku, kdy JD zahajovalo sezónu venkovním koncertem. Celá akce sklidila velký úspěch od početného publika. Na konci září proběhne TFM už bez orchestru, ale opět s hudbou, dobrou náladou a Local Food Marketem.

Fashion markety září 2015

26. 9. - Jarmark OnaDnes, Praha

Velký jarmark, nebo blešák chcete-li, se odehraje v závěru září v PVA EXPO Praha - Výstaviště Letňany, kde své 15. výroč oslaví Jarmark OnaDnes. Na akci můžete prodávat oblečení, boty, kabelky nebo doplňky, které už nenosíte. Během celodenního programu můžete vydražit věci z šatníků celebrit nebo přinést své věci na charitu. Mimo věcí z druhé ruky budete moci nakoupit i handmade výrobky. 

 

Úvodní foto: dyzajnmarket.com


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru