Blog o šití a módě

5 prosincových fashion marketů: Jděte Ježíškovi naproti

5 prosincových fashion marketů: Jděte Ježíškovi naproti - uvod02
Prosince

5. a 6. 12. Factory Fashion Market v Industře, Brno

Už o tomto víkendu proběhne první prosincová akce s podtitulem Továrna na dárky. A doufám, že FFM v Industře takový bude, protože tam budu i já. Tentokrát se těším především na zástupce tovrby s folklórní tematikou - Folklor Moderní Slovácko, Pecka nebo Gypsy Mama. Pro pány bude na místě Gentleman Store. V rámci 17. ročníku módního trhu proběhne už zavedený Local Food Market.

Dyzajn Market Zima

12. - 13. a 20. 12. Dyzajn Market ZIMA, Praha

Největší fashion market proběhne opět na Piazzetě ND v polovině prosince a pak ještě o týden později. Během tří dnů se představí na tři stovky prodejců. K vidění budou miomo to i módní přehlídky, koncerty a divadelní vystoupení. Během dvou víkendů se představí jiní tvůrci a designéři, takže se vám vyplatí dojít na obě akce. Když se podíváte do přehledu dyzajnérů, opět mezi nimi najdete spoustu nových tvůrců a značek.

18. a 19. 12. Boutique Market, Praha 

Necelý týden před Vánocemi proběhne už potřetí prodejní akce zaměřená na období, kdy je každý nápad na dárek k nezaplacení. V hale č. 13 Pražské tržnice dostanete nápadů určitě spoustu a vybrané dárky máte především šanci ihned koupit. V rámci Boutique Marketu letos proběhne i festival polévky. 

LeMarket

19. a 20. 12. Vánoční LeMarket, Praha

Druhý LeMarket v tomto roce se strategicky koná před Vánoci, aby opozdilci a milovníci designu v jednom sehnali na poslední chvíli to nejlepší. Akce s podtitulem Moderní tržiště si svoje prodejce pečlivě vybírá, protže chce návštěvníkům představit o nejzajímavější, nejnápaditější a nejnovější. LeMarket se koná opět v Mánesu, takže sem stačí přejet z Pražské tržnice. 


Zpět na přehled článků


Komentáře

Napište svůj komentář.

Přidat komentář


Twitter

Facebook

Nahoru